Prins cu spaga pentru un apartament ANL

 

Un angajat al Serviciul Patrimoniu din Primaria municipiului Botosani a fost prins, joi, de ofiterii anticoruptie, in timp ce primea 100 euro de la un denuntator caruia ii promisese ca va interveni pentru a-l ajuta sa obtina, cu prioritate fata de alte persoane, repartitia pentru un apartament ANL. Acum este prezentat Tribunalului Botosani cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

In afara de acesti bani, cel prins cu spaga mai primise 800 de euro anul trecut. “In fapt, cazul are la baza denuntul botosanencei S.L., din care rezulta ca, incepand cu anul 2010, i-a dat lui C.I., la solicitarea acestuia, suma de 800 euro, pentru a interveni pe langa functionari din cadrul Primariei Botosani in vederea obtinerii, cu prioritate fata de alte persoane, a unui repartitii pentru un apartament ANL. Totodata, invinuitul i-a mai solicitat, in acelasi scop, suma de 100 euro pe care denuntatoarea i-a oferit cu ocazia flagrantului. Joi, 24 noiembrie a.c., ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Biroul Judetean Anticoruptie Botosani, in baza ordonantei de delegare si impreuna cu  procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, am procedat la prinderea in flagrant a lui C. I.”, informeaza DGA.

In urma probatoriului administrat, procurorul a dispus continuarea cercetarilor cu suspectul in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta, art. 257. Acesta este prezentat vineri Tribunalului Botosani cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.