Reduceri de timp și bani la biletele CFR cu anticipație

politia tren 2Reduceri de timp și bani la biletele CFR achiziționate online, cu anticipație. CFR Călători le recomandă pasagerilor, pentru perioada minivacanței prilejuită de Sărbătorile Pascale și în contextul afluenței crescute a traficului generat de călătoriile gratuite ale studenților, să își planifice din timp călătoria cu trenul.

Prin  cumpărarea cu anticipație a biletelor, călătorii beneficiază  de reduceri între 10-25%, astfel:

  • 25% reducere la cumpărarea biletului cu 21 – 30 zile înainte de data efectuării călătoriei;
  • 18% reducere la cumpărarea biletului cu 11 – 20 de zile înainte de data efectuării călătoriei;
  • 10% reducere la cumpărarea biletului cu 6 – 10 zile înainte de data efectuării călătoriei.

Cumpărarea cu anticipație se cumulează cu reducerea de fidelitate pentru călătoria cu trenuri succesive și, în plus, la cumpărarea online, se adaugă un discount de 5%.

Tariful tichetului de rezervare (vagon clasă, dormit, cușetă) se plătește integral.

În trafic intern, biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de până la maxim 30 zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere.  Pentru grupurile  organizate de cel puţin 30 de persoane, perioada de anticipație este de maxim 60 de zile.

tren reduceri online

 Biletele pot fi cumpărate cu anticipație din stațiile și agențiile de voiaj CFR cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie / automate de vânzare / online, reducerile fiind valabile pentru biletele de tren cu preț întreg și pentru cele cu 50% reducere pentru copil.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să-și achiziționeze legitimație de călătorie din timp pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații / agenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.