Restrictii ridicate la Cernavoda

 

Incepand de joi, ora 17.00, restrictiile impuse la 10 ianuarie pe DN 22C vor fi ridicate, iar circulatia va fi reluata pentru toate categoriile de vehicule, ca urmare a finalizarii inainte de termen (10 luni in loc de 2 ani) a lucrarilor de reabilitare a podului si viaductelor peste canalul navigabil Cernavoda. Dirijarea si informarea participantilor la trafic va fi realizata prin indicatoare rutiere, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Reamintim ca, de la inceputul anului, atat traficul greu, cat si cel usor au fost deviate pe rute ocolitoare. Alternativele pentru traficul greu au fost: Bucuresti DN2 – Urziceni – DN 2A Giurgeni – Constanta 270 km, sau Bucuresti A2 Drajna – DN 21 Slobozia – DN 2A Giurgeni – Constanta 250 km, sau Bucuresti – Fetesti (A2) – Gura Ialomitei (3B) – Constanta (2A).

Traficul usor a fost deviat pe ruta Bucuresti – A2 – DJ 223C – Municipiul Cernavoda – DN 22C – Constanta – 210 km.

Obiectivul de investitii este inclus in Proiectul de Reabilitare a zece poduri strategice in zona Dobrogea – finantat de BERD (65,90%) si Guvernul Romaniei (34,10%). Valoarea contractului incheiat cu firma ARCADA Company SA este de 9.488.877,21 eur fara TVA. Lucrarile au inceput pe 10 ianuarie 2011 si erau programate sa dureze 2 ani (cu o perioada de deviere a traficului de un an). Perioada de garantie este de 2 ani.  

CNADNR isi cere scuze participantilor la trafic pentru disconfortul creat pe perioada devierii traficului si le multumeste pentru intelegere tuturor utilizatorilor retelei de drumuri nationale din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.