Tractoare furate din Franta, gasite la Braila


 

Politistii au gasit, in urma unor perchezitii domiciliare efectuate miercuri in doua comune din judetul Braila, 4 tractoare despre care exista suspiciuni ca au fost furate dintr-o localitate din Franta.

 

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Braila, impreuna cu politisti de la Politia orasului Insuratei, Sectia 5 de Politie Rurala Viziru si luptatori S.I.R., au perchezitionat 7 locuinte din comunele Dudesti si Ciocile, la persoane suspectate ca fac parte dintr-o retea care se ocupa cu furtul si transportul utilajelor agricole din spatiul european si le comercializeaza pe teritoriul Romaniei. Suspectii nu detin documente legale de provenienta, fiind susceptibile a fi sustrase dintr-o localitate din Franta. Ei au fost adusi pentru audieri la sediul Politiei, iar cercetarile continua pentru stabilirea traseului pe care l-au avut tractoarele ajunse in localitatile brailene.

Tractoarele vor fi prezentate la Registrul Auto Roman pentru verificare si stabilire cu exactitate a provenientei acestora.

Magda SEVERIN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.