Trenuri blocate la Timisoara

 

Trei trenuri de pe ruta Timisoara-Bucuresti au ramas blocate, joi dimineata, timp de aproape doua ore, in Gara de Est din Timisoara si in localitatea Remetea Mare (Timis), dupa ce un cupon de sina s-a rupt, sute de calatori intarziind la destinatie.

Defectiunea a fost depistata joi dimineata, la ora 4.58, de conductorul trenului international Bucuresti-Belgrad. Astfel, a fost afectata circulatia a 3 trenuri care circulau pe relatia Timisoara-Bucuresti: trenul international Bucuresti-Belgrad (306-1), trenul Intercity 592 Timisoara-Bucuresti si acceleratul 1693 Bucuresti-Timisoara.

Avaria a fost remediata dupa aproape doua ore, iar traficul feroviar pe aceasta ruta a fost reluat in jurul orei 6.40. “A fost o problema tehnica; s-au luat imediat masuri operative, trenurile au fost indepartate de pe acea distanta (Remetea Mare – Timisoara, n.r.) de catre organele de linii, circulatia desfasurandu-se cu viteza redusa. Trenurile au fost repuse in circulatie, cu scuzele de rigoare adresate calatorilor pentru intarziere”, a declarat Romulus Bratu, sef serviciu in cadrul CFR Calatori Regionala Timisoara. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.