Biletele de tren online, cu pana la 40% reducere

De luni, 30 iulie, beneficiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpara online bilete de tren, cu reducere de 25%, la care se mai pot cumula si reducerile acordate prin serviciul de cumparare bilete CFR Online (pana la 15%*).  Cardul poate fi procurat de la statiile sau agentiile de voiaj CFR, la pretul de 80 lei, in baza unei cereri scrise. Acesta are o perioada de valabilitate de un an, este nominal si netransmisibil si permite efectuarea unui numar nelimitat de calatorii, informeaza CFR Calatori.

Pentru cumpararea biletelor prin intermediul serviciului de cumparare bilete CFR Online, clientii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro , sa completeze toti pasii indicati pe platforma, sa aleaga destinatia unde vor sa ajunga si sa finalizeze plata. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tiparita, identificarea avand loc pe baza unui act de identitate si a ID-ului de bilet.

Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpara bilete la toate trenurile care circula cu regim de rezervare (InterCity – IC, InterRegio -IR, Regio Expres – RE) in trafic intern, la pret intreg, copil, elev sau student, bilete dus-intors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpararea cu anticipatie de 6 – 30 zile.

* Mai mult, la achizitionarea biletelor online, CFR Calatori acorda o reducere de 5% la orice bilet cumparat on-line. Plata se poate efectua cu orice tip de card acceptat la achizitionarea on-line a biletelor de tren. Pana la data de 30 august 2012, la plata cu card MasterCard sau Maestro, pasagerii beneficiaza de o reducere de 15%. Reducerile de 5% sau de 15% se acorda la suma finala. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.