Modificări de Crăciun și Anul Nou la zborurile de la Timișoara

În perioada sărbătorilor de iarnă, companiile aeriene care își desfășoară activitatea pe Aeroportul Internațional Timișoara, respectiv Wizz Air, Ryanair, Tarom, Lufthansa și Eurowings fac modificări provizorii în programul curselor de pasageri.

Astfel, pasagerii care aleg să parcurgă rute aeriene din Timișoara către București sau Iași, în intervalul 23 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, vor putea să își planifice zborurile după programul provizoriu al celor două companii aeriene Ryanair și TAROM.

Pentru cei care aleg să zboare către destinații din afara țării, precum München sau Frankfurt,  trebuie să țină cont de modificările provizorii aduse în programul de zbor al companiei aeriene Lufthansa, ce operează aceste curse.

În perioada  24 decembrie 2019 –  2 ianuarie 2020, toate cursele din Timișoara către Frankfurt, vor fi anulate. De asemenea, în prima zi de Crăciun, zborul către Stuttgart operat de către compania aeriană Eurowings va fi anulat.

Compania aeriană Wizz Air a prelungit provizoriu numărul curselor de pasageri în sezonul de iarnă, după cum urmează: 

În perioada 11 decembrie 2019 – 12 ianuarie 2020, zborul de dimineață (07.15 LT) către Londra Luton va fi operat și în zilele de miercuri, vineri și duminică.

De asemenea,  în perioada 19 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, cursele spre BariParis Beauvais și Charleroi se vor opera, pe lângă programul normal, în fiecare zi de joi a săptămânii.

Din 21 decembrie 2019 și până în 4 ianuarie 2020, pasagerii pot zbura către Bergamo și în zilele de marți și sâmbătă.

În intervalul 22 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, compania aeriană Wizz Air va opera zborul către Dortmund și în ziua de duminică.

De asemenea, cei care doresc să călătorească către Tel Aviv, în perioada 24 decembrie 2019 – 31 decembrie 2019, pot face acest lucru și în ziua de marți a săptămânii.

„Ținând cont de complexitatea activității aeroportuare, administrația Aeroportului Internațional Timișoara a luat toate măsurile necesare să asigure permanența serviciilor, atât pe durata zilei cât și a nopții, în perioada sărbătorilor de iarnă. Întrucât companiile de zbor își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor, rugăm pasagerii să contacteze companiile aeriene pentru zborurile programate”, a declarat directorul aeroportului Daniel Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.