Traficanti de tigari din Serbia, anihilati

 

Peste 100 de locuinte din Timisoara, Caras-Severin, Brasov, Mures si Alba au fost perchezitionate, luni dimineata, de anchetatorii DIICOT, care au pus sub acuzare 107 persoane pentru contrabanda cu tigari din Serbia, evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat.

“Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara desfasoara un numar de 110 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Timis, Caras-Severin, Brasov, Mures si Alba, in vederea destructurarii mai multor grupuri infractionale organizate, specializate in contrabanda cu tigari introduse ilegal pe teritoriul Romaniei din Serbia”, informeaza DIICOT.

Prejudiciul estimat pana la aceasta data este de aproximativ 2,5 milioane lei (580.000 euro). La sediul DIICOT-Biroul Teritorial Hunedoara au fost aduse la audieri 110 persoane, dintre care 107 sunt puse sub acuzare.

La desfasurarea actiunii au participat ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Alba Iulia si Timisoara si SCCO Hunedoara. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.