Scania lansează o nouă gamă de camioane pentru construcții

Scania lansează o nouă gamă de camioane pentru industria construcțiilor. Sunt rezistente, elegante și perfect concepute pentru cele mai exigente condiții de lucru. Pe 4 septembrie, scania inaugurează o gamă completă de camioane pentru construcții. Puteți urmări lansarea în direct pe nextgenscania,com, începând cu ora 20.30.
Spectatorii vor vedea și vor auzi totul despre caracteristicile noilor camioane.
Transmisiunea live va avea loc într-un site de construcții real, unde noua gamă va fi testată în cele mai grele condiții. sectorul construcțiilor reprezintă a doua treaptă a lansării din noua generație de camioane Scania.
După lansarea de succes a camioanelor pentru transport pe distanțe lungi de anul trecut, Scania se bazează pe inovațiile tehnologice deja binecunoscute și provoacă un nou sector al transporturilor.
“Scania are milioane de fani pe rețelele de socializare și este normal să îi invităm pe toți să ne fie alături la acest eveniment important”, spune Erik Ljungbernm, Senior Vice President, corporate Relations.
“Pe parcursul următoarelor zile, până la lansare, vom arăta puțin câte puțin din caracteristicile uimitoare ale noului model. Știm că mulți sunt nerăbdători să afle cât mai curând ce a pregătit Scania și deși vom păstra ce e mai bun până la lansarea oficială, promitem să dezvăluim câteva informații interesante”, a adăugat el.
Cu o gamă dedicată construcțiilor, Scania provoacă piața celor mai durabile camioane. A fost investiți ani de cercetare pentru dezvoltarea numeroiaselor aplicații ce țin de industria construcțiilor. Totul va fi dezvăluit pe 4 septembrie.
Scania este lider mondial în furnizarea de soluții de transport. Împreună cu partenerii și clienții săi, compania lucrează pentru o schimbare a sistemului de transport într-unul sustenabil. În 2016, a livrat clienților 73,100 camioane, 8,300 de autobuze și 7,800 motoare marine și industrial. Vânzările nete au aproape 104 miliarde SEK, din care aproximativ 20% au reprezentat serviciile.
Fondată in 1891, Scania operează în prezent in peste 100 de țări și are în jur de 46,000 de angajați. Departamentele de cercetare și dezvoltare sunt concentrate in Suedia, cu filiale in Brazilia si India. Productia are loc in Europa, America Latină si Asia, cu centre de producție regională in Africa, Asia si Eurasia. Scania aparține de Volkswagen Truck & Bus BmbH.
Pentru mai multe informații, vizitați www.scania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.