Parcarea pe prima bandă, interzisă pe Șos. Pantelimon

2

Poliţia Locală a Municipiului București nu mai lasă șoferii să parcheze mașinile pe prima bandă de circulație pe șoseaua Pantelimon, recent modernizată.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Autoritățile au montat pe această arteră de circulație indicatoare de oprire interzisă, iar şoferii care folosesc de când se știu prima bandă pentru a parca au găsit în geamul maşinii o atenţionare de la poliţiști.

Răzvan Popa, purtător de cuvânt la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, a explicat pentru Digi24: „Conducătorii auto sunt avertizaţi să nu mai oprească în zona indicatoarelor de oprire interzisă sau staţionare interzisă. Vorbim de şoseaua Pantelimon, o şosea mare a Capitalei, care are trei benzi şi pe care, în anumite momente ale săptămânii, se ajunge să se circule acolo doar pe o singură bandă”.

Cine nu se conformează va fi amendat.

“Urmează ca peste o săptămână, respectivii conducători auto care opresc neregulamentar să fie sancţionaţi contravenţional”, a precizat Răzvan Popa.

2 COMENTARII

  1. au reabilitat pantelimonul foarte gresit in sesul giratoriu de la delfinului nu mai sun 3 benzi sunt decit 2 prima banda se pierde daca vrei sa mergi catre cora pantelimon si esti pe banda 1 atunci ramai in aer ca dai in bordura . au facut niste alei paralele cu pantelimonul care mai mult incurca ,pista de biciclisti pe care o folosesc doar 5% dintre acestia,unde se putea face o parcare in spic cum sunt pe alte bulevarde si tot le ramaneau 3 benzi de circulatie.Spati verzi doar cu numele ele sunt toalete pentru animalele de companie ,apropo pentru posesori de animale de companie treaba mica cum o strang dupa ce face cutu pipi? sunt un iubitor de animale tocmai de acea cred ca animlele de talie mare sunt chinuite in apartament la bloc nu au loc de joaca toata ziua .Oricum proiectantul reabilitari soselei pantelimon este rupt de realitate impreuna cu primaria din acea perioada .De la piata iancului pina la scoala iancului este doar o banda de circulatie si linia de tramvai desi este oprirea interzisa se parcheaza intr-o veselie nu a reactionat primaria sa faca ceva sau aici pe pantelimon ii incurcam pe copii de bani gata care ies de la mega mall si nu au loc sa demareze in tromba si le trebuie spatiu .imi vine sa le zic ceva de dulce celor de la primarii.Bravo lor ca au case in afara orasului .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.