Autostrada Urbană, aproape gata

Cei 3 km ai Autostrăzii Urbane – care conectează Capitala de Autostrada A3 București – Ploiești vor fi recepționați și dați în circulație la 1 Decembrie, de Ziua Națională.

sursă foto: Ministerul Transporturilor

Cel puțin așa promite CNAIR, iar Ministerul Transporturilor a scris pe Facebook un mesaj în acest sens: „Lucrările sunt aproape finalizate pe tronsonul de la intrarea în Capitală a Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti (A3). Constructorul toarnă ultimul strat de asfalt, montează parapete, gardul de protecție, consolele de iluminat, amenajează sensul giratoriu de pe strada Gherghiței şi lucrează la amenajarea intersecției Petricani. În curând se deschide circulația”.

Constructorii toarnă ultimul strat de asfalt și montează parapetele. Cei 3 km au fost încredințați prin licitație, în urmă cu trei ani, pentru aproape 28 milioane de euro, la pachet cu finalizarea nodului de la Moarea Vlăsiei.

sursă foto: Ministerul Transporturilor

Autostrada București – Ploiești, în lungime de circa 60 de km, a fost deschisă traficului în anul 2012, cu întârziere și fără a fi recepționată. Ulterior au fost

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.