Apel la solidaritate cu transportatorii de marfă

În condițiile actualei pandemii și a efectelor sale economice, BursaTransport, ca furnizor de servicii de comunicare precontractuală între operatorii de transport rutier, constată cu vie preocupare apariția unui blocaj generat de neîncasările facturilor de transport.

BursaTransport face apel la comercianți și la companiile de logistică și expediție rutieră, ca pentru diminuarea riscului de blocaj financiar la nivelul transportatorilor, să suspende sau măcar să diminueze temporar, pe durata crizei, solicitarea de achitare cu termen de plată a serviciilor de transport, și să adopte sistemul plății la descărcare.

„Asistăm de la o săptămână la alta la dublarea numărului de incidente de plată. Costurile efectuării transportului se execută la momentul prestației, iar capacitatea de creditare a firmelor de transport este limitată drastic de actualele condiții.

În scopul de a ajuta la susținerea transportului rutier de marfă, invităm orice entitate privată, publică sau guvernamentală, capabilă să achite la descărcare, să își depună cererile de transport în BursaTransport. Invitația este fără speze, și cu tot concursul pe care îl putem oferi. Date de contact: office@bursatransport.com, +40-212.523.120”, se precizează în comunicatul BursaTransport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.