Accident cu 5 morti si un singur supravietuitor: un copil de 8 ani

Cinci persoane si-au pierdut viata intr-un accident pe DN2, in Judetul Ilfov, din cauza unei clipe de neatentie a soferului, care s-a angajat in efectuarea unei manevre de intoarcere fara a se asigura.

Accidentul s-a produs duminica seara, in jurul orei 23.30, pe DN2 Bucuresti – Urziceni, in localitatea ilfoveana Afumati. Potrivit Politiei Romane, soferul unui autoturism stationat pe partea carosabila la kilometrul 19 plus 900 m, pe sensul Afumati spre Urziceni, s-a angajat in efectuarea unei manevre de intoarcere fara a se asigura, imprejurare in care a fost lovit in plin de un autocar condus regulamentar, in aceeasi directie, de catre un barbat de 55 de ani din Bucuresti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, E si D, cu vechime din anul 1976.

Accidentul a avut urmari tragice: cinci dintre cei sase ocupanti ai autoturismului si-au pierdut viata, iar persoana care a supravietuit (un copil de 8 ani) a suferit leziuni corporale grave. Soferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.