Concurs organizat de FIATA pentru tinerii expeditori

FIATA organizează, anual, un concurs pentru tinerele talente din toate sectoarele activității de expediții și logistică, indiferent de specializarea acestora – Young Logistics Professionals Award, informează Marius Cae, președintele Uniunii Societăților de Expediții din România (USER).

Participanții la competițietrebuie să întrunească următoarele condiții:

  • vârsta maximă de 32 de ani în anul de concurs;
  • 2 ani de experiență de lucru cu normă întreagă în expeditii/logistica lanțului de aprovizionare (de preferință, dar nu obligatoriu).

„Este o oportunitate pentru candidat de a demonstra o serie de aptitudini și calități care sunt necesare pentru a urma o carieră de succes în expedițiile de mărfuri și în logistică”, precizează Marius Cae.

Publicăm documentația aferentă ediției 2022 a competiției, în limba engleză:

  • Anunțul de concurs – care conține toate informațiile despre concurs și regulile acestuia.
  • Nota despre disertație – care oferă detalii despre cerințele pentru disertația candidatului.
  • Prezentarea Candidatului de catre Asociația Membra FIATA (USER) – formularul prin care USER prezinta la FIATA candidatul propus.

În ceea ce privește premiul Global Winner, acesta va cuprinde oportunități unice de formare: o săptămână de pregătire academică la Londra și o săptămână de pregătire practică în unul dintre centrele regionale ale Clubului TT, fie Londra, Hong Kong sau New Jersey. În premiu este inclus și un abonament gratuit de un an la International Transport Journal.

În documentele publicate puteti gasi și alte avantaje obtinute de câștigătorul concursului (ex.: participarea gratuita la Congresul FIATA).

Este o oportunitate excelentă pentru tinerii profesioniști implicați în competiție de a învăța, de a obține noi abilități și de a se dezvolta personal și profesional.

USER trebuie sa nominalizeze candidatul până la 15 februarie 2022, trimițând formularul de aviz al candidatului la FIATA, astfel că trebuie comunicati cat mai repede candidații, astfel încat să poată fi discutate toate detaliile.

Toate aceste informații sunt disponibile și pe site-ul FIATA – unde veți găsi documentele menționate mai sus, un scurt videoclip promoțional și exemple de disertații câștigătoare anterioare:

https://fiata.org/what-we-do/training/young-logistics-professionals-award.html

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.