Parchetul a preluat ancheta in cazul accidentului de autobuz de pe DN 73D

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti a fost constituita, vineri, o cauza penala in care se efectueaza cercetari cu privire la accidentul de circulatie produs joi pe DN 73D si soldat cu ranirea a 32 de persoane. Din accident a rezultat vatamarea corporala a pasagerilor din autobuz, care au fost transportati la spital pentru investigatii medicale, iar 5 dintre acestia, care prezentau rani grave, au fost transferati cu doua elicoptere SMURD la unitati medicale din Bucuresti.

“Din primele cercetari a rezultat faptul ca in ziua de 26 aprilie 2012 (…) pe DN 73D, in timp ce conducea un autobuz, intr-o curba usoara la stanga, pe fondul unei posibile defectiuni la sistemul de directie, numitul M.N. a pierdut controlul asupra autovehiculului si s-a rasturnat in afara partii carosabile, de la o distanta de aproximativ 3 metri”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.

In document se mai precizeaza ca soferul ” nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu a suferit vatamari corporale, iar autobuzul avea inspectia tehnica periodica valabila”.

Cercetarile in acest caz continua in vederea stabilirii imprejurarilor producerii accidentului si a raspunderii judiciare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.