Seful Corpului de Control al Primariei Eforie, prins cu mita

Seful Serviciului Corp control din Primaria Eforie si alti 4 complici au fost prinsi in flagrant, luni, in timp ce primeau mita, de ofiterii Serviciul Judetean Anticoruptie Constanta, din subordinea Directiei Generale Anticoruptie (DGA).

Potrivit unui comunicat de presa al DGA, Seful Serviciului Corp Control al Primariei Eforie, P.M. alaturi de complicii C.C., S.M.I si C.V. si V.C., au fost surprinsi in flagrant intre orele 10.00 – 15.00, in timp ce au primit de la diverse persoane, interesate sa primeasca autorizatii de functionare sau sa inchirieze spatii comerciale, sume ilicite de bani, in valoare totala de 3.800 de euro si 18.000 de lei.

Astfel:

– CC a fost prins in flagrant in timp  ce primea suma de 2000 euro

– VC si SMI  au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau suma de 1800 de euro

– PM a fost prins in flagrant in timp ce primea suma de 18.000 lei.

“La data de 26.06.2012, S.J.A Constanta a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta cu privire la faptul ca pe raza localitatii Eforie, cetatenii C.C si C.V. pretind si primesc sume de bani de la diverse persoane care intentioneaza sa inchirieze spatii comerciale tip taraba. Cei doi, beneficiind de sprijinul si actionand sub coordonarea lui P.M, inspector in cadrul primariei Eforie, Sef Serviciu Control, faciliteaza incheierea ilegala de contracte pentru spatiile apartinand domeniului public, primind in schimb sume cuprinse intre 2000 si 3000 de Euro, pentru fiecare spatiu inchiriat” – se arata in comunicat.

La actiunea de documentare si organizare a flagrantului au participat structuri din cadrul SRI, IPJ-SIF si DIAS Constanta. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.