CorectBooks: 10% discount si pachete promotionale, la cerere

 

Libraria digitala CorectBooks lanseaza, miercuri, promotia permanenta la colectiile de carti, oferind 10% discount pentru pachetele selectate disponibile pe site. Exista 25 de pachete promotionale ce insumeaza aproape 60 de titluri, dar cititorii au posibilitatea de a-si forma ei insisi pachetele promotionale dorite.

 

“Portofoliul pachetelor promotionale va fi actualizat in mod constant cu noi si noi oferte. Majoritatea pachetelor sunt formate din volumele I, II si III ale aceleiasi opere, dand ocazia cititorilor sa se bucure de achizitia seriei complete, fara sa mai rateze vreun volum”, a declarat Marius Rusu, project manager CorectBooks.

Totodata, cititorii au posibilitatea de a-si forma ei insisi pachetele promotionale. “Cu aceasta ocazie, dorim sa adresam tuturor cititorilor invitatia de a ne propune chiar ei pachete promotionale. Propunerile cititorilor pot fi inaintate echipei CorectBooks, la office@corectbooks.com, si sunt supuse aprobarii. Astfel, daca se dovedesc inspirate, propunerile se pot regasi in scurt timp pe site cu reducerea de 10% aplicata pachetelor promotionale”, precizeaza Marius Rusu.

Odata cu deschiderea spre pachetele promotionale, colectii intregi de titluri digitale vor deveni mai accesibile cititorilorilor CorectBooks. Orice utilizator de e-reader, tableta, smartphone sau PC este invitat sa beneficieze de reducerea de 10% acordata pachetelor promotionale, intrucat poate citi cartile preferate dupa doar cateva clickuri, fara a mai astepta livrarea cartilor clasice sau reducerile din librarii.

CorectBooks este cea mai mare librarie de carte digitala din Romania, oferind aproape 1.400 de carti digitale in format PDF si EPUB, publicate de 15 edituri si semnate de peste 500 de autori romani si straini. CorectBooks (www.books.corect.com) este parte din Corect.com, cea mai complexa platforma online de pe piata autohtona, care integreazÄ? si portalul de stiri CorectNews.com (www.news.corect.com) si platforma de schimburi, vanzari si cumparari CorectBazaar.com (www.corectbazaar.com) .

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.