Mercedes livreaza 65 de vehicule catre Edy Spedition

 

Mercedes-Benz Romania si Edy International Spedition au semnat in prima jumatate a acestui an un contract pentru livrarea a 65 de camioane marca Mercedes-Benz si Mitsubishi Fuso Canter. Incheierea contractului intre cele doua companii este rezultatul unei licitatii organizate de catre Edy International Spedition, la care au fost invitati mai multi producatori importanti de camioane.

 

Potrivit unui comunicat remis catre redactie, flota de 65 camioane este compusa din 18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter folosite in activitatea de distributie si 30 de modele Actros 1841LSNRL. Consumul de combustibil, unul dintre factorii esentiali in ceea ce priveste calculul rentabilitatii unui camion, a reprezentat pentru Edy International Spedition un element decisiv in procesul de achizitie de camioane Mercedes-Benz. Mai exact, in cazul lui Actros, camionul care a primit in 2009 titulatura de Truck of the Year, a impresionat consumul mediu calculat pentru o luna, pentru diferite terenuri, trasee cu reliefuri si tipologii diferite. De asemenea, in urma tenderului organizat de Edy International Spedition, oferta de leasing operational realizata de catre Mercedes-Benz Financial Services, care a venit in intampinarea nevoilor specifice de finantare ale transportatorului, a reprezentat inca un factor decisiv in procesul de incheiere a contractului dintre parti.

\”Mercedes-Benz Trucks s-a remarcat dintotdeauna ca fiind un business solid, iar aceasta colaborare cu Edy reprezinta inca o confirmare a faptului ca organizatia noastra este demna de incredere, mereu implicata si dedicata in fiecare aspect al activitatii sale. «Trucks you can trust» reprezinta o promisiune in care clientii de camioane Mercedes-Benz pot avea incredere in prezent si pe viitor\”, a precizat Michael Grewe, CEO si Presedinte al Mercedes-Benz Romania.

\”2010 este pentru grupul Edy un an al oportunitatilor, al dezvoltarii si al investitiilor. Pozitia financiara solida, echipa profesionista de management si eforturile intreprinse in ultimii doi ani ne permit sa avem incredere in dezvoltarea grupului chiar si in contextul economic actual. Planurile noastre de dezvoltare pentru anul acesta includ printre altele reinnoirea si extinderea flotei, iar licitatiile organizate in ultima perioada confirma determinarea noastra in aceasta directie\”, a declarat Florin Gontariu, Chief Operating Officer al Edy Group.

Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.