Cea mai bună soluție de stivuire automată a paleților disponibilă în România: DEXION oferă PALOMAT

Pentru a crește la maximum eficiența producției, a unităților de ambalare, a depozitelor și a îmbunătăți mediul de lucru, PALOMAT dezvoltă și produce distribuitoare de paleți care creează ordine și eficiență în mediile de lucru unde sunt manipulați aceștia.

Peste 12.000 de PALOMAT-uri au fost livrate la nivel mondial, dintre care 1.000 au fost create special pentru solicitările specifice ale clientului.

„Colegii noștri de la Dexion Germania au realizat avantajele pe care acest sistem îl aduce clienților lor, și au început un parteneriat pentru furnizarea oficială a sistemului PALOMAT. După un an de colaborare fructuoasă, în care ne-au fost livrate utilaje de cea mai bună calitate și o asistență extrem de utilă din partea echipei PALOMAT, ne-am extins parteneriatul în mai multe țări și, acum, putem furniza această gamă de produse interesantă si clienților noștri din România”, a declarat Cristian Androne, director național de vânzări pentru Dexion România.

Flux de paleți eficient și sigur, fără eforturi fizice ale personalului. Ideal pentru companii, care au nevoie să manevreze paleți goi la nivelul podelei. PALOMAT are o capacitate maximă de până la 25 de paleți. Cu ajutorul unui motostivuitor obișnuit, paleții sunt așezați în distribuitor unde sunt apoi stivuiți eficient și automat. Pentru a accesa diferitele funcții, se utilizează un panou tactil situat pe lateralul utilajului.

Rastelul de paleți PALOMAT automatizează manipularea paleților, crește eficiența la stivuirea și scoaterea din stivă a paleților și protejează angajații de acțiuni dificile cum ar fi ridicarea manuală a paleților grei.

PALOMAT poate deveni o parte naturală a fluxului de muncă în producție, depozit, departament de ambalare sau magazin – pe scurt, în orice loc în care este necesar sa se stivuiască și să se scoată din stivă paleți goi la nivelul podelei.

 

Avantajele sistemului PALOMAT

 

  • Economisirea spațiului, un loc de muncă ordonat
  • Optimizarea fluxului de paleți
  • Reducerea semnificativă a mișcărilor necesare cu motostivuitorul
  • Costuri reduse cu paleții
  • Eficiență sporită
  • Nu este necesară manipularea manuală a paleților
  • Timp redus petrecut pentru fiecare palet
  • Mai puține răniri la spate, degete și picioare
  • Mai puține absențe datorate bolilor profesionale
  • Sistem „Lean” – eficiență crescută cu resurse mai puține.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.