Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa

După ce și-a făcut „intrarea” în mod oficial pe piața autohtonă, la finalul anului trecut, Ford Trucks a inaugurat, în România, cel mai mare birou al companiei din Europa.

Noul sediu se află pe Autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a țării și oferă, deja, servicii complete: vânzări, servicii post-vânzare și piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau post-garanție pentru modelele Ford Trucks.

17.000 mp lângă București

Cefin Trucks, importator exclusiv al Ford Trucks în România, deține, lângă București, una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, unde se pot executa reparații complexe, mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. Unitatea, unde lucrează 85 de angajați în 2 schimburi, înregistrează o medie de 600 de operații lunar și are o capacitate de reparații simultane de până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) zilnic.

Noul sediu Ford Trucks are o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată din zona Autostrăzii A1, împărțită astfel: o clădire de aproximativ 3.900 mp, o parcare de 13.000 mp, suprafața totală a birourilor ajunge la aproape 1.700 mp, iar suprafața totală a service-ului și a depozitului de piese de schimb este de 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat, conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, una pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și o linie de spălare a camioanelor.

Țintele

Obiectivul companiei este acela de a realiza o cotă de piață de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunțul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr peste estimări de unități Ford Trucks a fost livrat unor clienți români importanți, printre care se află Vlase International, companie ce a oferit un feedback foarte bun după perioada de testare. Mai mult decât atât, Ford Trucks a fost anunțată ca fiind câștigătoarea unei licitații importante pentru livrarea unui lot de 16 autobasculante 8×4, o recunoaștere a faptului că autovehiculele sunt competitive atât tehnic, cât și ca preț.

Esențiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin Trucks rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018.

Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale companiei (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii post-vânzare, piese de schimb, întreținere, reparații. Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele Ford Trucks.

Lisa King, Director General Adjunct al Ford Otosan

Lisa King, Director General Adjunct al Ford Otosan: „Întrucât am crescut, deja, prezența noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piața noastră prioritară. Suntem foarte încântați să anunțăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuție al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România și cel mai important din Europa până acum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi și credem că acest centru va contribui în mod semnificativ la prezența Ford Trucks în România și Europa”.

Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks

Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks:

„Fiecare kilometru efectuat cu un camion Ford Trucks va fi mai ieftin decât cu orice alt camion.”

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.