Continental Coach HA3 – O nouă vedetă de cursă lungă

Transportul de persoane este un segment în creştere la nivel global. Transportul de persoane cu autocarul, eficient din punct de vedere al costurilor şi flexibil, are din ce în ce mai mulţi adepţi şi în Europa. Factorii de decizie esenţiali pentru transportatorii cu autocare sunt eficienţa, siguranţa şi confortul transportului.

Turismul cu autocarele are la bază tehnologii avansate, aşa cum este noua şi a 3-a generaţie de anvelope premium pentru autobuze dezvoltată de Continental. Având dimensiunile 295/80 R 22.5 şi 315/80 R 22.5 pentru toate axele şi fiind concepută special pentru transportul rapid şi confortabil pe distanţe lungi, noua anvelopă premium se bazează pe carcasa evoluată de mare performanţă a generaţiei a 2-a cu centură triunghiulară în patru straturi, având acum un contur special pentru autobuze.

Această combinaţie unică dintre comportamentul optim al suspensiei elastice proprii şi structura stabilă la oscilaţie oferă noului model Conti Coach HA3 un comportament la rulare fără concurenţă: confortabil şi sigur. Cu ajutorul unui amestec de cauciuc pentru suprafaţa de rulare conceput special pentru transportul de persoane şi cu ajutorul unui design nou de profil cu lamele de aderenţă profunde, tridimensionale, noul model Continental pentru utilizarea pe distanţe mari la autobuze obţine compromisul dificil dintre siguranţa maximă, confortul optim în deplasare şi rezistenţa îmbunătăţită la rulare. Distribuţia echilibrată a presiunii pe suprafaţa de aşezare pe carosabil favorizează randamentul rulării şi longevitatea şi astfel eficienţa economică a anvelopelor. Noua tehnologie cu profil închis la flancurile laterale şi deschis la mijloc cu patru caneluri longitudinale, reduce atât zgomotul la rulare al noii generaţii de anvelope destinate autobuzelor cât şi rezistenţa la rulare, care avantajează direct o economie substanţială de carburant. Proiectanţii de anvelope Continental au acordat o atenţie deosebită siguranţei la noul model Conti Coach HA3. Tehnologia complexă cu lamele tridimensionale oferă un comportament excelent de frânare în condiţii de carosabil ud de-a lungul întregii durate de viaţă a anvelopei. Combinaţia dintre canelurile longitudinale continue şi lamelele fine pentru aderenţă oferă un transfer sigur al forţei de frânare şi de virare. Acest lucru evidenţiază noua anvelopă destinată autocarelor drept standard în clasa sa.

Versiuni speciale pentru utilizări speciale

Noile tipuri de anvelope pentru autobuze dispun, la fel ca şi anvelopele premium Continental, de tehnologia patentată AirKeep cu strat interior de difuziune etanş. În acest mod este redusă efectiv pierderea lentă a aerului, care conduce la consum mărit de combustibil şi uzură prematură. În calitate de companie internaţională şi adaptată la nevoile clientului, Continental are în vedere, de asemenea, şi condiţiile climaterice şi geografice deosebite. Pentru utilizarea robustă pe drumurile dificile de pe piaţa atât de importantă a Turciei, tehnicienii Conti au consolidat noile tipuri de anvelope destinate autobuzelor cu corzi mult mai puternice de oţel la nivelul centurii şi cu profil rezistent, însoţite de eticheta suplimentară Conti Coach ED pentru „Extra Duty“. O versiune de anvelope noi proiectate Coach AC, pentru Active Cool, dispune de un amestec rezistent la căldură şi la fisurare al suprafeţei de rulare, care garantează cele mai bune valori ale consumului de carburant, ale performanţei la rulare chiar şi la temperaturi foarte ridicate ale mediului sau ale carosabilului. Acestea sunt disponibile clienţilor din Orientul Mijlociu şi Nordul Africii. Pentru utilizarea în condiţii de iarnă, Continental pune la dispoziţie modelul propriu de anvelopă de iarnă HSW 2 Coach, conceput în 2010 pentru autobuze. Bineînţeles că toate tipurile de anvelope al noului model Conti Coach HA3 pot fi recanelate şi reşapate pentru a oferi astfel o durată de viaţă lungă, siguranţă şi confort în timpul deplasărilor pe rutele naţionale şi internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.