Echipamentul Anului în România – 2015: REACH TRUCK

Luna mai marchează cea de-a treia etapă a concursului Echipamentul Anului în România – Ediţia 2015. Categoria pentru care furnizorii de echipamente iau startul în această lună este cea a electrostivuitoarelor cu catarg retractabil.

O mare atenţie la nevoile clienţilor. Acesta este elementul de bază care caracterizează cele 5 echipamente înscrise în categoria Reach Truck. Toate echipamentele din cea de-a treia categorie a concursului vor trebui să respecte câteva condiţii:

– capacitate 1,6 t

– înălţime de ridicare minim 8 m

– catarg triplex.

În ordine alfabetică, pentru a fi REACH TRUCK-ul Anului 2015 în România concurează: Doosan BR16JW-7 (distribuit în România Rădăcini Equipment), Jungheinrich ETV216 (distribuit în România de Wylze Logistik), Linde R 14 – R 20 (distribuit în România de Elmas), STILL FM-X şi BT REFLEX RRE160.

Membrii juriului, reprezentanţi ai unor companii de logistică şi producţie de prim rang pe piaţa românească, vor realiza teste în depozitele proprii şi vor puncta, pe baza unei grile, fiecare echipament, iar cele mai bune soluţii vor fi premiate în cadrul Galei Ziua Cargo din luna octombrie a acestui an.

În evaluare vor fi avute în vedere două criterii principale:

  1. Productivitatea/Plus valoarea pe care echipamentul o aduce companiei
  2. Total Cost of Ownership (TCO)

Competiţia Echipamentul Anului în România are ca partener Asociaţia Română de Logistică (ARILOG). Din juriu fac parte reprezentanţi ai unor companii ce beneficiază de un know-how indiscutabil: Antalis, CEVA Logistics, Coca Cola, Dacia Grup Renault România, Delamode, FM Logistic, Gebrüder Weiss, GTI Logistic, H. Essers, KLG, Kuehne + Nagel, Lagermax AED, ND Logistics România, OTZ, Schenker Romtrans şi ARILOG.

Ziua Cargo propune concursul Echipamentul Anului în România ca un creator de tendinţe pe piaţa de profil şi un important furnizor de know-how şi bune practici pentru piaţă.

Vă invităm în paginile care urmează să aflaţi mai multe despre echipamentele înscrise în cea de-a treia categorie a concursului Echipamentul Anului în România.

Valorile care stau la baza concursului Echipamentul Anului în România:

Transparenţă

Obiectivitate

Seriozitate

Profesionalism

Fiecare membru al juriului va testa în depozitul propriu toate echipamentele din concurs.

Meda BORCESCU

meda.borcescu@ziuacargo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.