Ford Trucks Best Driver Challenge

Pentru a puncta avantajul costurilor operaționale, poziționate printre cele mai mici din piață, Ford Trucks organizează, periodic, competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

Competiția, în România, s-a derulat timp de o lună – între 15 mai și 15 iunie. În cadrul acestei prime ediții, au fost definite două categorii de participare: Transport și Construcții.

Pentru a departaja concurenții ce au participat la concurs, s-a folosit criteriul consumului mediu de combustibil pe kilometru, obținut în perioada competiției. Derularea concursului a presupus eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și a ajutat la eficientizarea activității lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs s-a făcut cu ajutorul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, oferită de Via Sat.

Premiile ce au fost puse în concurs reprezintă 10 vouchere cadou, în valoare de 500 euro, pentru primii 5 clasați în cadrul fiecăreia dintre cele două categorii ale competiției.

Rezultatele înregistrate în cadrul competiției, precum și clasamentul primilor clasați, au fost comunicate, săptămânal, pe site-ul companiei, www.ford-trucks.ro, urmând ca rezultatele finale să fie date publicității până cel târziu la data de 1 iulie 2018.

Ford Trucks, pe scurt

Camioanele Ford Trucks sunt produse de către grupul Ford, prin joint venture-ul cu Ford Otosan. Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și de cercetare și dezvoltare au adus, azi, centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 unități marca Ford.

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener vechi al transportatorilor, activând, de peste 20 de ani, în domeniul auto, ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cefin Trucks este prezent, prin intermediul rețelei sale de distribuție, la nivelul întregii țări: București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite integrează, pe lângă serviciile post-vânzare, soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, de buy-back, de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Cifre care sintetizează ce se întâmplă în fabrica din Turcia:

  • 9 miliarde dolari – cifră de afaceri în 2017;
  • peste 11.500 angajați;
  • 500 ingineri implicați în activități de cercetare și dezvoltare a gamei de camioane;
  • 1,1 milioane mp acoperiți de facilități de producție;
  • o capacitate de producție anuală de 80.000 motoare Ecotorq, 425.000 vehicule comerciale ușoare ale gamei Ford Transit și 15.000 camioane.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.