Ford Trucks: O nouă livrare, de 10 vehicule municipale

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare, către MUD Recycling.

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, iar, prin gama de Vehicule Specializate, o multitudine de caracteristici tehnologice de ultimă generație devin partenerii de drum ai operatorilor din domeniul salubrității.

Echipată cu noul motor Ford Ecotorq, garant al eficienței consumului de combustibil, gama de Vehicule Specializate Ford Trucks oferă unele dintre cele mai reduse costuri de operare. De asemenea, caracteristicile inovatoare ale vehiculelor municipale Ford Trucks asigură performanța serviciilor, precum și confortul și siguranța utilizatorilor.

Până în prezent, Ford Trucks a livrat deja un număr important de vehicule către 6 mari companii din domeniul salubrității.

Un frumos început

„Suntem încântați de această livrare de 10 vehicule comerciale Ford Trucks către MUD Recycling, livrare care demonstrează competitivitatea produselor noastre și poziționează Ford Trucks ca lider pe piața vehiculelor municipale, cu mai mult de 35 de vehicule comerciale livrate în ultimele 3 luni”, declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

„Ne păstrăm angajamentul de a asigura operatorilor de vehicule municipale produse concepute special pentru a le satisface și depăși exigențele și de a aduce, astfel, o reală valoare adăugată serviciilor lor, prin puterea vehiculelor Ford Trucks, prin consumul și costurile de întreținere și operare fără concurent și, nu în ultimul rând, prin prețul competitiv”, mai subliniază Stefano Albarosa.

„Ne bucurăm pentru intrarea pe piața din România a Ford Trucks – pentru noi, aceste vehicule s-au dovedit a fi combinația perfectă între caracteristicile tehnologice și eficiența din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea, am achiziționat, în prezent, 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks și putem spune că suntem doar la începutul acestui parteneriat”, declară Bogdan Horia Hodoroagă, administrator MUD Recycling.

Echipări optime

Compactorul de 15 mc este montat pe un autoșasiu Ford Trucks, cu masa maximă autorizata de 18 t, echipat cu un motor Ford Ecotorq de 9 litri, capabil să dezvolte o putere maximă de 330 CP, și cu transmisie manuală cu 8+1 trepte.

Asemenea întregii game de vehicule comerciale rutiere Ford Trucks, acesta este dotat cu sistem de frânare cu discuri și cu frână de motor. Noua tehnologie include o forță de frânare suplimentară de până la 340 kW, la nivelul motorului.

În plus, vehiculele sunt echipate cu Programul Electronic de Stabilitate (ESP), care permite virarea în condiții de siguranță, cu sistemul avansat de frânare de urgență AEBS, asistență la frânare pentru cazurile în care vehiculul se apropie de un alt vehicul care circulă în același sens, și LDWS, care semnalizează acustic schimbările involuntare ale benzii de circulație.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu opțiuni care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management, pentru 24 luni, asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informațiile tehnice și operaționale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziție, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie, sau ca furnizor independent de informații.

Un partener de nădejde

Reamintim faptul că firma Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto, ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.

Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brașov, urmând ca, până la finalul anului, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele țării.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzare de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii complexe de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie, pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.