Gebrüder Weiss – Avantajele unui parteneriat sigur

Atunci cand lucrezi cu Gebrüder Weiss (GW), nimic nu ramane la voia intamplarii. Totul este atat de bine organizat incat surprizele neplacute sunt excluse. Cuvintele de ordine sunt performanta si stabilitate, solutiile integrate de logistica oferite de concernul austriac impunand standarde noi in Romania.

Gebrüder Weiss ofera, pe langa solutiile integrate de logistica, o gama completa de servicii de transport rutier international sau domestic in regim de grupaj, camioane complete sau partiale, transport feroviar, aerian si maritim de marfa.

Serviciile de transport rutier se bazeaza pe infrastructura nationala a GW prin platforma logistica proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate in Bucuresti, Arad, Cluj, Craiova, Bacau si Sibiu. Cea dintai investitie semnificativa realizata de Gebrüder Weiss a constat in achizitia unei teren cu o suprafata de 70.000 mp langa Bucuresti si a reprezentat un punct de referinta in dezvoltarea Gebrüder Weiss in Romania. Prima etapa de constructie (in valoare de 15 milioane de euro) a fost finalizata in 2009 si cuprinde construirea unui depozit de clasa A precum si un terminal de cross-docking de aproximativ 12.000 mp. In 2010, Gebrüder Weiss a continuat proiectele de investitii prin realizarea terminalului de cross-docking din Sibiu, care reprezinta un punct cheie al retelei nationale si se evidentiaza prin calitatea serviciilor si prin sistemele si echipamentele logistice moderne.

Plecari zilnice, timpi de tranzit bine definiti, monitorizare permanenta

Gebrüder Weiss este o companie care pune accent pe calitatea serviciilor livrate si pe solutiile adaptate la necesitatile clientilor. Cu noul serviciu premium GW pro.line, Gebrüder Weiss ofera clientilor sai garantia unui timp de tranzit fix pentru marfurile lor si dezvolta serviciul de transport international intre tarile: Austria, Elvetia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Romania si Bulgaria.

Inovatia care sta la baza acestui nou serviciu sunt plecarile zilnice din si catre toate locatiile GW precum si timpii de tranzit definiti cu rigurozitate. Prin realizarea acestui nou pas, Gebrüder Weiss extinde considerabil raza geografica pe aria careia ofera servicii logistice de calitate premium. „Serviciile GW pro.line 16|12|10 au la baza reteaua logistica densa de care Gebrüder Weiss beneficiaza, care ne ofera posibilitatea de a garanta plecari zilnice si un timp de tranzit atractiv catre tarile mentionate. Clientii nostri se pot baza pe Gebrüder Weiss pentru ca fiecare partida de marfa este monitorizata in fiecare moment. Cu GW pro.line 16|12|10, aducem un adevarat plus de valoare pe piata serviciilor logistice din Europa Centrala si de Est”, a declarat Walter Konzett, Manager de proiect pentru trans-port rutier.

Door-to-door urmarit prin Track & Trace

Pentru prima data in istoria companiei, exista in prezent o linie de produse cu servicii standardizate: servicii door-to-door ori de tranzit, plecari zilnice, de urmarire a marfurilor prin intermediul serviciului Track & Trace, dovada online de livrare si monitorizarea timpului de tranzit. Optional, pot fi oferite servicii cum ar fi notificarea livrarilor, transportul marfurilor periculoase si servicii de vamuire. „Odata cu introducerea GW pro.line, clientii nostri beneficiaza de servicii imbunatatite. Accentul este pus pe fiabilitate, calculabilitate si viteza. Mai mult decat atat, putem maximiza potentialul din locatiile noastre prin conectarea lor indeaproape si perfect cu Europa”, explica Walter Konzett, Manager de proiect pentru transport rutier.

Gebrüder Weiss are 8 locatii in Romania precum si un proces de dezvoltare dinamic si permanent cu peste 260 de angajati. Echipa de vanzari se remarca printr-o vasta experienta in domeniul transporturilor precum si prin profesionalismul masurat prin gradul de satisfactie al clientilor.

GW Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 16 milioane de euro in 2009, 23 milioane de euro in 2010 si se asteapta o majorare de peste 30 milioane de euro in 2011. La nivel de Grup, se estimeaza incasari de circa 1 miliard euro, suma foarte apropiata de venitul realizat in 2010.

Concernul Gebrüder Weiss, cu sediul central in Lauterach (Vorarlberg, Austria), este sustinut de aproximativ 4.500 de angajati distribuiti in 156 de locatii din intreaga lume. Reteaua globala detine sucursale, terminale si puncte de lucru in Austria, Germania, Elvetia, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Romania, Bulgaria, Macedonia, Ucraina, Emiratele Arabe, India, China, Hong Kong, Singapore, Taiwan, Thailand, Japonia, SUA si Canada.

Gebrüder Weiss reprezinta cea mai mare companie austriaca de familie in furnizarea solutiilor logistice si de transport, fiind prezenta in Romania inca din anul 1994. Statutul de independenta s-a conturat in jurul istoricului Gebrüder Weiss, ca afacere de familie cu baze solide, in continua dezvoltare, dar si pe fundamentul parteneriatelor pe termen lung.

Compania a investit peste 100 milioane de euro in dezvoltarea retelei sale precum si in implementarea unor tehnologii moderne informationale si de comunicatie in zona centrala si de est a Europei. Acest lucru permite si sprijina extinderea serviciilor sale.

Viorel Leca, Director General Gebrüder Weiss Romania:

Ne dorim si avem nevoie de succes si sustenabilitate pentru a ne asigura ca vom ramane competitivi prin intermediul inovatiilor si a investitiilor. Suntem, de asemenea, constienti de responsabilitatea ce ne revine prin dezvoltarea si dislocarea de resurse pentru implementarea sistemelor durabile in domeniul transportului si a logisticii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.