Piese de schimb prin EVW Holding: Sinonimul calității

EVW Holding este un business construit de peste 23 de ani în jurul camionului, care oferă astăzi servicii integrate transportatorilor prin intermediul a cinci divizii de business, cea mai cunoscută dintre ele fiind cea de vânzare de vehicule noi DAF, Isuzu, Tatra. Dar pentru a asigura o funcționare optimă a vehiculelor clienților săi și, deci, a afacerii lor, compania oferă o gamă extinsă de piese de schimb TRP sau remanufacturate.

Brandul TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP „truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane, remorci și semiremorci.

TRP este sinonimul calității și este considerat gama DAF „second line”. Piesele originale TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privește standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, supuse unor teste standardizate și expuse la condiții extreme.

20 de ani de TRP

Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, consumabile service, scule. Noi game de produse se adaugă permanent în portofoliul TRP; toate îndeplinesc aceleași standarde înalte de calitate. TRP acoperă nevoile fiecărui client la prețul corect. Un adevărat one-stop-shop pentru nevoile transportatorului.

Concernul PACCAR umple o necesitate a pieței cu ajutorul pieselor de schimb TRP; creșterea rapidă și permanentă a portofoliului de produse este evidentă. În 1994, gama de produse număra circa 300 articole, exclusiv pentru reparații și întreținere remorci. În 1998, TRP a adăugat o gamă largă de consumabile atelier service (circa 1.400 articole), inclusiv unelte și lubrifianți. În 2001, oferta de produse a fost extinsă cu o gamă completă de piese universale pentru camioane de toate mărcile. De la 300 articole la început, până la mai mult de 72.000, în douăzeci de ani.

DAF piese remanufacturate

DAF oferă, prin EVW Holding, cele mai diversificate și complete game de piese schimb remanufacturate din piață – o alternativă de înaltă calitate pentru un număr mare de componente, cum ar fi: motoare, electromotoare, alternatoare, transmisii, ambreiaje, supape, elemente de injecție, pompe apă, turbosuflante și compresoare. Toate acestea sunt cunoscute ca DAF piese remanufacturate.

La fel ca piesele DAF originale, piesele de schimb remanufacturate satisfac toate standardele de calitate. Toate piesele remanufacturate sunt testate conform standardelor DAF. Procedurile de testare DAF asigură un nivel de calitate echivalent cu cel al pieselor noi. Prin urmare, piesele remanufacturate beneficiază de aceleași condiții de garanție precum piesele noi DAF.

Utilizarea pieselor remanufacturate conduce la economii considerabile de costuri. Cu DAF piese de schimb remanufacturate, clientul își poate reduce substanțial costurile operaționale prin înlocuirea rapidă a componentelor la prețuri atractive.

12 luni de garanție completă

Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toată gama de produseTRP beneficiază de garanție completă pentru 12 luni. În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente, cât și la manoperă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.