Renault Trucks pe podium

Etapa de la Most, Republica Cehă, desfăşurată în week-end-ul 30 august-1 septembrie ca parte a Campionatului European de Truck Racing, s-a încheiat cu două locuri pe podium adjudecate de echipa Renault Trucks-MKR Technology. Potrivit comunicatului remis redacţiei, Renault Trucks a profitat, de asemenea, de acest eveniment mult-aşteptat pentru a organiza o prezentare exclusivistă a noii sale game de vehicule pentru public şi pentru clienţii săi din Cehia şi Estul Europei.

Bucurându-se de temperatura încă estivală, echipa Renault Trucks – MKR Technology a avut o prestaţie foarte bună în timpul week-endului de la Most.

Adam Lacko a fost protagonistul a două evoluţii deosebite, câştigând două locuri secunde, în cea de-a doua cursă de sâmbătă şi în cea de-a patra de duminică. Echipa a continuat să adune puncte pentru campionat pe parcursul întregii etape. În cadrul campionatului piloţilor, Adam Lacko se situează pe locul 6 la general, cu 160 puncte, în timp ce Markus Bösiger se menţine pe locul 7 cu 133 puncte. Pe echipe, Renault Trucks – MKR Technology şi-a consolidat cea de-a treia poziţie cu un total de 349 puncte până în prezent.

Lansarea noii game Renault în Cehia

Evenimentul Truck Racing de la Most a fost marcat, pentru Renault Trucks, de lansarea noii game a producătorului francez în Republica Cehă. 230 de oaspeţi au „invadat“ paddock-ul Renault Trucks şi cortul de VIP, în cadrul unei cine de gală, urmată de un concert privat. Aceştia au avut, de asemenea, ocazia să viziteze expoziţia de vehicule care, pentru prima dată în Cehia, a scos la rampă gamele T, C, K şi D ale Renault Trucks. Producătorul a ocupat aproximativ 1.500 mp din facilităţile de la Most – cort VIP, boutique şi expoziţie de vehicule. Zona dedicată VIP-urilor a fost gazda, în cele trei zile, a peste 1.300 oaspeţi din Republica Cehă, dar şi din Slovacia, Polonia, România, Germania şi Norvegia. Duminică, 1 septembrie, Renault Trucks a organizat o paradă la care au participat 20 de vehicule, într-una din pauzele dintre curse. În fine, publicul a avut oportunitatea de a arunca o primă privire de aproape asupra vehiculelor din noua gamă pe parcursul week-end-ului respectiv, în cadrul unei zone de expunere de lângă pistă. Următoarele etape ale Campionatului European de Truck Racing 2013 se vor desfăşura pe 21 şi 22 septembrie la Zolder, în Belgia, apoi la Jarama, Spania, pe 5 şi 6 octombrie şi, în fine, la Le Mans, Franţa, pe 12 şi 13 octombrie.

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.