Romanian Transport Company of the Year 2010″ Continental: Pe ultima suta de metri

Concursul „Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental“ a intrat pe ultima suta de metri. Pe 28 octombrie, in cadrul unei gale desfasurate la Palatul Parlamentului, vom afla numele castigatorului, care va reprezenta Romania in concursul european de profil.

Votul dumneavoastra conteaza, cantarind 50% in stabilirea rezultatului final, in aceeasi masura fiind responsabil de rezultatul final un juriu format din specialisti, personalitati din lumea transporturilor si ai autoritatilor. Este vorba despre Florian Coman – director general al Autoritatii Rutiere Romane, comisar sef Cristian Calin – director adjunct Directia Rutiera IGPR, Marin Lepadatu – director general IFPTR (Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere), Ionut Simion – partener PricewaterHouse Coopers, Cristian Fugaciu – director general MARSH, Adriana Palasan – vicepresedinte ARILOG (Asociatia Romana de Logistica), Vasile Stefanescu – presedinte COTAR, Augustin Hagiu – presedinte FORT, Radu Dinescu – secretar general UNTRR, Radu Borcescu – redactor sef Ziua Cargo.

Ultimul vot pe 25 octombrie

Puteti vota pana pe data de 25 octombrie si veti participa la o tombola cu premii oferite de Ursus Breweries. Toti cititorii revistei Ziua Cargo sunt invitati sa voteze castigatorul si, pentru ca internetul a devenit un instrument utilizat de toata lumea, intregul proces de vot se poate desfasura pe web-site-ul revistei – www.ziuacargo.ro.

Astfel, fiecare votant va acorda 10 puncte companiei pe care o considera cea mai potrivita pentru castiga concursul, 6 puncte pentru locul doi, 4 puncte pentru locul trei, 3 puncte pentru locul patru, 2 puncte pentru locul cinci, respectiv 1 punct pentru locul sase si 0 pentru locul 7. Pentru ca votul sa fie unul valid, trebuie respectata aceasta procedura, fiecare cititor avand dreptul sa voteze o singura data. In plus, vor trebui completate datele de contact ale celui care voteaza, pentru ca, in ziua decernarii premiilor, va fi organizata o tombola pentru participantii la procesul de votare.

Va invitam la Gala Premiilor de Transport

Acestea fiind spuse, va invitam la Gala Premiilor de Transport, care va avea loc in data de 28 octombrie 2010, incepand cu ora 17:00, la Palatul Parlamentului (Salonul Brancovenesc). Un eveniment marca ZIUA CARGO, in cadrul caruia va fi decernat titlul „Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental“, precum si alte premii catre companii care demonstreaza ca exista performanta in transporturi. Dar si o ocazie perfecta pentru a petrece timp de calitate impreuna cu reprezentanti de prim rang ai autoritatilor, clienti de transport si colegi din bransa transporturilor. Responsabili cu distractia vor fi Marcel Pavel, Nico, Getic Band si dansatori profesionisti, iar gazde Daniela Crudu, alaturi de echipa ZIUA CARGO.

Va asteptam cu surprize, tombole si multa… buna dispozitie. Taxa de participare la eveniment este de 150 lei/persoana si va fi donata integral pentru formarea Fondului pentru copii cu Handicap Locomotor, Asociatiei „Tinere sperante“, Bucuresti, CIF: 26049415, CONT: RO87CECEB60730RON2514448, deschis la CEC BANK, Agentia Pacii. Puteti confirma prezenta dumneavoastra direct pe site-ul www.ziuacargo.ro, prin e-mail la adresa radu.borcescu@ziuacargo.ro ori prin telefon la nr. 021.444.00.96.

Cei sapte candidati la titlul „Romanian Transport Company of the Year 2010 – Continental“

Aquila

Com Divers Auto Ro

Groep H. Essers

GTI Logistic

OTZ Logistics Group

Stefi Spedition

Vectra International

Meda BORCESCU

meda.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.