Romanian Transport Company of the Year 2011. Intra in concurs!


Conduceti o afacere de transport de care sunteti mandri? Ati reusit sa gasiti o cale de a desfasura eficient activitatea chiar in aceasta perioada dificila? Va invitam sa intrati in concurs. Nu conteaza dimensiunea firmei, ci managementul ei.

Asa cum v-ati obisnuit, in aceasta perioada a anului, revista Ziua Cargo lanseaza concursul Romanian Transport Company of The Year. Editia 2011 a competitiei va aduce din nou in prim plan companii care pot constitui un exemplu de bune practici pentru piata de profil. Iar castigatorul va reprezenta propunerea Romaniei de participare in cadrul concursului european de profil, unde Ziua Cargo este membra in juriu.

Ca intotdeauna, sustinem ca transportul rutier de marfuri este, fara indoiala, o activitate respectabila, iar concursul Romanian Transport Company of The Year are menirea de a scoate cat mai bine in evidenta acest lucru.

Un concurs in care profesionistii au un cuvant de spus

Toti actorii importanti din domeniul transporturilor vor fi implicati in desemnarea companiei roma nesti de profil a anului. Autoritati, clienti, asociatii profesionale, furnizori pentru industria transporturilor si, bineinteles, companii de transport vor participa in aceasta toamna la decernarea premiului „Romanian Transport Company of the Year 2011“ si vor avea, bineinteles, un cuvant greu de spus in alegerea castigatorului. Acesta va fi stabilit (in proportii egale) atat de catre cititorii revistei Ziua Cargo, cat si pe baza evaluarii de catre un juriu, format din specialisti, a unui dosar completat de toti candidatii finalisti. Membrii juriului sunt: Florian Melus Coman – director general al Autoritatii Rutiere Romane, comisar sef Cristian Calin – director adjunct Directia Rutiera IGPR, Marin Lepadatu – director general IFPTR (Institutul de Formare Pro fesionala in Transporturi Rutiere), Ionut Simion – partener PricewaterHouse Coopers, Cris tian Fugaciu – director general MARSH, Vasile Stefanescu – presedinte COTAR, Augustin Hagiu – presedinte FORT, Radu Dinescu – secretar general UNTRR, Adriana Palasan – vicepresedinte ARILOG (Asociatia Romana de Logistica) si Radu Borcescu – redactor sef Ziua Cargo.

Piata in cifre

In paralel cu concursul, revista Ziua Cargo va realiza in parteneriat cu Supply Chain Management Center un barometru privind piata de transport si logistica. Vom avea fata in fata raspunsurile furnizorilor de servicii de transport si ale clientilor lor si vom putea estima care sunt tendintele pe piata de profil. Cum au evoluat tarifele in paralel cu costurile, unde merg investitiile si ce-i de facut pentru a imbunatati relatia dintre carausi si clienti sau furnizorii lor, vom afla cu ocazia Galei „Romanian Transport Company of the Year 2011“, cand vor fi prezentate rezultatele studiului de piata. Pentru ca ne dorim sa avem o imagine cat mai corecta a pietei de transport, va invitam pe toti (transportatori si clienti) sa raspundeti la chestionarul de pe pagina noastra de internet www.ziuacargo.ro. Pre cizam ca datele pe care ni le veti furniza vor fi confidentiale si toti cei care se vor inscrie in sondaj vor participa la o tombola cu premii surpriza.

Compania care primeste titlul de „Romanian Transport Company of the Year 2011“ va reprezenta tara noastra, anul viitor, la concursul international „European Transport Company of the Year“, unde revista Ziua Cargo este membra in juriu.

Accesati pe www.ziuacargo.ro regulamentul de participare la concursul „Romanian Transport Company of the Year 2011“ si completati formularul de inscriere. Noi va vom contacta si va vom furniza dosarul pe care va trebui sa il completati pentru a intra in competitie.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.