THERMO KING ADVANCER, o inovație în transportul frigorific

Cu flux de aer complet variabil, eficiență de neegalat a consumului de combustibil și un cost de operare redus semnificativ, modelul Advancer reprezintă viitorul transportului frigorific.

Thermo King, lider în domeniul soluțiilor de transport cu temperatură controlată și marcă a corporației Trane Technologies, prezintă Advancer, o reinterpretare a agregatului frigorific de semiremorcă. Seria Advancer este disponibilă în trei versiuni diferite, A-360, A-400 și A-500 și oferă o arhitectură care creează un standard nou și îndrăzneț al performanței, al controlului temperaturii și al conectivității flotei.

„La Thermo King, înțelegem că poziția de lider impune responsabilitatea avansului tehnologic și creșterea performanței transportului produselor perisabile. De când am lansat acest domeniu, în urmă cu peste 80 de ani, am inovat pentru a atinge și depăși nevoile clienților, a îmbunătăți eficiența și a reduce impactul asupra mediului al produselor noastre” a spus Francesco Incalza, președintele Thermo King pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Astăzi, Advancer reprezintă o altă piatră de hotar în istoria noastră. Prin introducerea acestei platforme pentru semiremorci, complet reproiectate, testăm limitele industriei noastre. Aceasta este viziunea noastră pentru transportul frigorific și acest viitor este aici pentru clienții noștri.”

Mai rapid și mai eficient

Ambiția din spatele Advancer este de a depăși valorile acumulate și de a crea un sistem frigorific pentru semiremorci care oferă inovații unice în domeniu. În același timp, performanța furnizată de Seria A este fără rival, asigurând control complet al temperaturii, protecție superioară a mărfurilor și eficiență de neegalat a consumului de combustibil. Combinate, aceste capabilități oferă flexibilitate operațională mai mare, în timp ce ajută clienții să realizeze îmbunătățiri semnificative ale timpilor de lucru și costului total de utilizare.

„Cu Advancer, ne-am întors la planșeta de proiectare și ne-am întrebat cum arată viitorul” a spus David O’Gorman, senior product manager, Thermo King. „Am rugat clienții să ne transmită de ce au nevoie pentru a lucra mai eficient, a-și dezvolta afacerile și a-și reduce costurile de operare. Rezultatul este o soluție care schimbă regulile jocului, pe care clienții noștri o așteptau.”

Testările din teren ale agregatelor, în condiții reale, și testele comparative cu modelul precedent și cu alte agregate din domeniu au arătat că Advancer este cu până la 40 % mai rapid la scăderea temperaturii și are un consum de combustibil cu până la 30% mai eficient decât media din industrie.

„Agregatele noastre testate în teren au parcurs peste 1 milion de kilometri, de-a lungul a diferite zone climatice și zeci de mii de ore de funcționare a motoarelor diesel și electrice”, a adăugat O’Gorman.

„Ele au traversat deșerturi, au funcționat la altitudini ridicate, au călătorit pe feribot peste mări și pe trenuri în operațiuni intermodale. De-a lungul tuturor testelor, agregatele Advancer s-au dovedit fără cusur.”

Caracteristici unice

Noua structură confirmă așteptările clienților, care au fost incorporate în noul design, de la început, împreună cu experiența și cunoștințele Thermo King de zeci de ani. Ca rezultat, Advancer include caracteristici unice, care se adresează unei game largi de provocări financiare și operaționale, printre care:

  • flux de aer complet variabil, care poate fi reglat pentru fiecare cursă și tip de marfă, independent de turația motorului
  • eficiență de neegalat în funcționare electrică și diesel, care contribuie la scăderea emisiilor de CO2, cu 50 % mai puțin decât nivelul maxim permis de către ultimele standarde NRMM Stage V
  • controlul electronic al turației motorului la modelele A-400 și A-500, care le transformă în primele agregate din industrie care oferă transparență completă a nivelului și consumului de combustibil. Datele privind consumul sunt înregistrate, afișate și sunt disponibile online
  • costuri de întreținere reduse și întreținere mai facilă, comparativ cu modelul precedent, datorită senzorilor, care oferă mai multe date de la motor, combustibil, baterie și performanță celorlalte componente principale
  • pregătire tehnologică pentru viitor, în scopul utilizării energiei de la motor, generator de axă sau rețea electrică
  • inteligența flotei, ca standard, cu Advancer ca primul sistem frigorific care oferă 2 ani de conectivitate integrală telematică, în prețul de achiziție.

Agregatele Advancer sunt fabricate la centrul de producție Thermo King din Galway, Irlanda, cu nivel zero al deșeurilor rezultate. Noua linie de producție, de ultimă generație, folosește cu până la 60% mai puțină energie decât procesul de producție al produselor Thermo King similare anterioare.

Advancer se aliniază la aspirațiile de sustenabilitate ale Trane Technologies pe termen lung, până în 2030, și la angajamentul de a reduce emisiile de carbon ale utilizatorilor cu 1 gigatonă – echivalentul emisiilor anuale combinate ale Italiei, Franței și Marii Britanii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.tkadvancer.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.