TOYOTA TRAIGO48 – 8FBE20T: Stabilitate optimă

Stivuitorul electric TOYOTA TRAIGO48 – 8FBE20T, disponibil pe piață prin compania Toyota Material Handling Romania, pune la dispoziția clienților săi o capacitate nominala de 2.000 kg pentru sarcini cu centrul de greutate la 500 mm și o capacitate reziduală de 1.750 kg, la o înălțime de ridicare de 5.500 mm.

Din punct de vedere al siguranței în utilizare, dotările echipamentului includ un sistem de stabilitate activă – SAS, un sistem de blocare a oscilării punții spate, pentru stabilitate laterală mărită, ce reduce riscul de răsturnare, limitare automată a înclinării față și spate a catargului, în funcție de sarcina și înălțimea de ridicare, un sistem de poziționare automată a furcilor în poziție orizontală, unul de sincronizare a poziției volanului cu poziția roților de direcție.

La acestea se adaugă un sistem de prevenire a utilizării funcțiilor hidraulice, atunci când nu este pus contactul, un sistem de sesizare a prezenței operatorului, care împiedică folosirea funcțiilor hidraulice, atunci când operatorul nu este pe scaun, înălțime redusă a panoului de bord, ce permite vederea vârfurilor furcilor, scaun cu brațe laterale și centură de siguranță, deschideri largi în partea superioara a cabinei, pentru vizibilitate mărită la înălțime și ranforsări în catarg poziționate în afara câmpului vizual, pentru o vizibilitate îmbunătățită.

Echipamentul propune o viteză maximă de deplasare de 16 km/h, cea de ridicare a furcilor de 0,54 m/s și este propulsat de un motor Toyota S2, 6x2kW, special proiectat și construit pentru stivuitoare.

Dotări incluse

Oferta pentru TOYOTA TRAIGO48 – 8FBE20T include o baterie Nexsys 48V/ 18XFC 750 Ah, încărcător baterie TC3 NXS+ Modular 24/36/48V 14kW, faruri de lucru și semnalizatoare fața, stopuri frână, lumini pentru mersul înapoi și lumină lucru spate cu LED, lumină de avertizare pentru mersul cu spatele cu LED albastru și girofar.

De asemenea, echipamentul este dotat cu claxon în cotieră, avertizor acustic pentru mersul înapoi, oglindă retrovizoare panoramică, oglinzi retrovizoare laterale stânga și dreapta, afișaj electronic multifuncțional, selector al înălțimii de ridicare, sistem management flotă I_Site cu senzor de șoc, centură de siguranță, extinctor de 2 kg. Schimbarea bateriei se face prin lateral, cu ajutorul furcilor, bateria fiind prevăzută cu „buzunare” pe unde intră furcile și cu capac lateral.

Nu în ultimul rând, un element important pentru operator este imposibilitatea operării echipamentului fără prinderea centurii de siguranță.

TOYOTA TRAIGO48 – 8FBE20T

Configurație:

– catarg Triplex FSW;

– înălțimea catargului restrâns – 2.450 mm;

– înălțimea liberă de ridicare (free lift) – 1.945 mm;

– înălțimea maximă de ridicare – 5.500 mm;

– înălțimea catargului extins (fără grătar) – 6.045 mm;

– lungime furci – 1.200 mm;

– sistem de deplasare laterală a furcilor (side shift) încorporat, prevăzut cu

4 funcții hidraulice pentru manipulat;

– înălțimea cabinei – 2.055 mm;

– lățime minimă culoar de lucru (palet 800×1200 mm, manipulat pe latura scurtă) –           3.440 mm

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.