TRANSLOGISTICA ROMANIA 2023: Un succes remarcabil, la Romexpo

În perioada 19-21 septembrie, sediul central al complexului Romexpo din București a găzduit cea de-a doua ediție a Expoziției Internaționale de Transport și Logistică, cunoscută sub numele de TransLogistica Romania. Evenimentul a fost un succes remarcabil, reunind atât parteneri, expozanți, cât și vizitatori, într-un cadru propice dezvoltării domeniului transporturilor și logisticii din România.

Unul dintre aspectele notabile ale ediției din acest an a fost creșterea semnificativă a numărului de expozanți și vizitatori. Cu peste 1.500 de participanți, evenimentul a fost un magnet pentru profesioniștii din domeniul transporturilor și logisticii. Expozanții din întreaga țară și din străinătate au prezentat cele mai recente tehnologii, soluții și servicii, contribuind, astfel, la dezvoltarea și modernizarea industriei.

Următoarea ediție, în octombrie 2024

Având în vedere succesul din acest an, organizatorii anunță că următoarea ediție a Expoziției TransLogistica Romania va avea loc în perioada 15-17 octombrie 2024, tot la Romexpo, încurajându-i pe toți cei interesați să participe la această ediție, deoarece vor exista noi schimbări și îmbunătățiri ale evenimentului, precum și oportunități unice de networking și afaceri în domeniul transporturilor și logisticii.

Organizatorii le transmit sincere mulțumiri tuturor partenerilor, expozanților și vizitatorilor care au fost prezenți la această expoziție, care au contribuit la transformarea acestui eveniment într-un loc de întâlnire și schimb de idei pentru industria transporturilor și logisticii din țară.

www.translogistica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.