Alba Iulia are blog de turism

Primăria din Alba Iulia lansează un blog oficial al orașului, „un instrument util și pe înțelesul tuturor de promovare a schimbărilor în bine prin care Cealaltă Capitală a României a trecut în ultimii ani din punct de vedere turistic„, se arată în comunicatul remis redacției.

Blogul www.ViziteazaAlbaIulia.ro se adresează nu numai turiștilor, ci și celor care nu s-au gândit până acum că acest oraș ar putea avea reprezenta o astfel de destinație, chiar și de weekend. Sunt puse la dispoziția cititorilor peste 150 de articole despre evenimente, obiective turistice, știri din turism și despre investițiile în oraș, noi articole fiind încărcate pe blog constant.

Blogul reprezintă o inițiativă a edililor primăriei, care și-au dorit să creeze un canal de comunicare în special cu tinerii și cei pasionați de mediile sociale.

“Este cunoscut felul în care Alba Iulia a convins că înainte de toate trebuie să visezi, apoi să crezi în ce visezi și să muncești pentru a transforma visul în realitate. S-a vorbit mult despre reușitele noastre în atragerea fondurilor europene, apoi s-a vorbit cel puțin la fel de mult despre potențialul turistic creat, iar acum e timpul să transformăm vorbele în fapte. Și să folosim prezentul pentru viitorul acestui Cetăți. Din câte îmi dau seama, prezentul înseamnă acces direct la oameni, prin internet și tot ce derivă din el”, declară primarul Mircea Hava.

Alba Iulia

Pe blog există și o rubrică „Știați că”, prin care vor fi promovate istoria, oamenii și întâmplările mai puțin cunoscute ale orașului, toate articolele fiind tratate într-un mod cât mai simplu, pe înțelesul tuturor. Blogul este promovat și pe pagina de Facebook Municipiul Alba Iulia, care a ajuns la peste 11.000 de urmăritori. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.