Alfa Romeo la Salonul Auto de la Paris

Alfa Romeo revine la Paris cu un stand demn de statutul premium al mărcii, simbol al excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Toată atenția este concentrată asupra noii Alfa Romeo Giulia, cea mai autentică expresie a spiritului Alfa Romeo contemporan.

Veloce este un nume evocativ în istoria Alfa Romeo, apărut prima dată alături de Giulietta în anul 1956. Astăzi, numele glorifică din nou marca și este prezentat în premieră pe noua Giulia, pentru cei care caută stil și substanță la pachet cu personalitate.

Debutul salonului marchează startul precomenzilor pentru Giulia Veloce Diesel. Cele două unități Veloce expuse în culorile Blu Misano și Silverstone Grey sunt motorizate de două propulsoare noi: 2.2 diesel de 210 CP și 2.0 benzină turbo 280 CP, ambele conectate la o transmisie autmomată în 8 rapoarte și transmisie integrală Q4.

Giulietta și Noul Mito vor spune, de asemenea, povestea Veloce, creând un nucleu familial în spațiul expozițional. Giulietta Veloce în culoarea Etna Black metallic este motorizată de un propulsor 1.8 benzină care produce 240 CP și este accesorizată de MOPAR cu spoiler de carbon, capace oglinzi laterale, lumini LED pe portierele față, fuste cu inserții roșii și evacuare supradimensionată, în timp ce Mito Veloce (1.4 Multi-Air/170 CP) este accesorizat cu un kit Sport, nou, tot la MOPAR.

Esența sportivității Alfa Romeo, 4C, va fi expusă în versiunile Coupe și Spider.

Detalii complete despre standul Alfa Romeo aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.