Atingeți obiectivele de business cu SocrateCloud ERP pentru distribuție

Indiferent dacă vorbim despre alimente, băuturi, produse agricole, materiale de construcții, accesorii auto sau cărți, orice companie de distribuție are nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid și consistent cu ajutorul sistemului SocrateCloud ERP pentru distribuție. Soluția vă ajută să preluați controlul asupra afacerii de distribuție și vă oferă pârghiile necesare pentru a crește compania și a-i maximiza rezultatele.

SocrateCloud ERP de la BITSoftware este 100% pregătit pentru a raspunde firmelor din distribuție care doresc să integreze și să automatizeze toate procesele și canalele de distribuție, cu functionalități care acoperă de la aprovizionare, optimizarea stocurilor și depozitelor, gestiunea comenzilor și vânzărilor, optimizarea livrării, controlul prețurilor, marjelor și discounturilor, gestiunea financiară și contabilă, gestiunea serviciilor până la analize și raportări specifice industriei.

SocrateCloud pentru distribuție include o platformă de e-Commerce B2B, pentru comunicare între furnizori și clienți, aceștia putând plasa comenzi online, urmări starea comenzilor, a facturilor, a produselor care sunt pe stoc și pot afla noutăți despre produse.

O soluție specializată de gestiune a depozitelor (WMS) dezvoltată pe platforma SocrateCloud asigură managementul complet și automat al operațiunilor de depozitare, oferind trasabilitate completă, reguli personalizate, ghidare în timp real a utilizatorilor și vizualizare 3D a locațiilor din depozit.

Companii mari din România care activează în distribuție folosesc soluția SocrateCloud ERP pentru a obține o imagine clară și unitară asupra întregului lanț de distribuție. Nume precum Jidvei, Okian, Caussade Semences Est Europa, Monte Bianco, Handlopex, Frisbo ne-au acordat încrederea și folosesc soluția noastră pentru automatizarea proceselor, pentru urmărirea întregii activități și pentru atingerea obiectivelor de business.

SocrateCloud ERP pentru distribuție este o platformă deschisă care poate fi integrată cu soluții specializate de SFA sau soluții de generare și de optimizare a rutelor de livrare și oferă și posibilitatea dezvoltării rapide de alte aplicații care completează funcționalitățile deja existente.

Prin implementarea soluției SocrateCloud ERP pentru distribuție companiile reușesc să:

  • Integreze toate procesele și canalele de distribuție
  • Aprovizioneze la timp
  • Optimizeze stocurile și depozitele
  • Gestioneze comenzile și vânzările
  • Optimizeze livrările
  • Controleze prețurile, discounturile și marjele
  • Îmbunătățească comunicarea cu clienții prin integrarea unui webstore
  • Gestioneze întreaga activitate financiar-contabilă
  • Crească satisfacția clienților
  • Obțină cu un singur click analize și raportări specifice industriei de distribuție

Pentru mai multe detalii despre soluția SocrateCloud ERP pentru distribuție accesați pagina: https://info.bitsoftware.eu/socratecloud-erp-crm-bi-software-pentru-distributie, de unde puteți descărca gratuit și eBook-ul “Idei inteligente pentru jucătorii din piața de distribuție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.