Axis Communications Academy împlineşte 10 ani

Anul acesta, Axis Communications Academy, programul de training al Axis – lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere – sărbătoreşte 10 ani de activitate.

Primele training-uri au avut loc în anul 2005, iar, de atunci, din dorința de a-și îmbunătăți cunoştinţele despre supravegherea video, peste 50.000 de parteneri au participat la cursurile de perfecţionare Axis.

“Astăzi, la 10 ani distanţă, putem spune că Axis a făcut alegerea corectă. Peste 50% din totalul instalărilor de soluţii de supraveghere video au la bază camere de supraveghere de reţea, domeniu în care Axis este de departe lider mondial. Unul dintre ingredientele succesului Axis este reţeaua puternică de parteneri, care a crescut de la 2.000 la 75.000, produsele Axis fiind acum disponibile în 179 de ţări”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Axis Communications Academy a avut un parcurs intens în ultimii 10 ani. În primul an de activitate, 696 de persoane au urmat sesiunile de training organizate. De la începutul anului, numărul estimat de participanţi se ridică la 10.000.

Până în prezent, peste 50.000 de parteneri au luat parte la cursurile de perfecţionare Axis, aflând informaţii despre avantajele oferite de soluţiile de supraveghere video de reţea, despre produsele şi tehnologiile de ultimă generaţie Axis.

În plus, circa 4.200 de persoane şi-au validat până acum cunoştinţele cu privire la supravegherea video de reţea urmând programul de certificare global Axis, lansat în anul 2011.

„Acordăm o atenţie deosebită metodelor de creştere a competenţelor partenerilor noştri. Programele de training pe care le derulăm includ informaţii atât despre modul cum trebuie condusă o vânzare de produse Axis, cât şi despre cum se realizează configurarea şi instalarea unei soluţii, la cele mai înalte standarde“, a declarat Charlotte Löffler Ivarsson, Manager Academy & Technical Information Management.

Foto Bogdan Gavril AXIS

Ca urmare a angajamentului luat de Axis pentru dezvoltarea proceselor de cunoaştere şi învăţare, Axis Communications Academy s-a dezvoltat şi a evoluat, devenind acum un centru complet, global, multilingv, pregătit să răspundă nevoilor partenerilor din întreaga lume. Cursurile Academiei Axis în România sunt ţinute de Bogdan Gavril, Sales Engineer Axis CEE.

„Dezvoltarea profesională este extrem de importantă. Axis Academy reunește oamenii cu aceleași interese care se sprijină ulterior în depășirea aparentelor bariere tehnologice. Din aria de cunoștințe acoperim atât noțiuni de instalare și configurare, cât și design al sistemului și tehnici de dezvoltare a business-ului și a vânzărilor. Cunoștințele tehnice implică atât instrucțiuni pentru instalarea corectă a camerelor, noțiuni de optică, utilitate a imaginii, cât și optimizarea bitrate-ului și a stocării. Un alt capitol interesant pentru partenerii noștri îl reprezintă și modulul de analiză video, care iese din domeniul Science Fiction, și ne oferă un conținut video valoros”, a declarat Bogdan Gavril, reprezentant Axis în România.

Video Axis Communication Academy – 10 ani de activitate

În România, Axis Communications organizează periodic cursuri Axis Academy în sesiuni de câte două zile. Cursurile acoperă atât prezentări și demonstrații, cât și sesiuni de hands-on și exerciții practice de laborator, până acum fiind peste patru sute de absolvenți ai acestor cursuri. La absolvirea cursurilor, participanții primesc diploma de certificare Axis Communications. Pe parcursul anului curent, în România se desfășoară cursuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sighișoara.

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.