Axis Communications lansează un videointerfon performant

a8105e_angle_right_1602_lowAxis Communications anunţă lansarea videointerfonului AXIS A8105-E, care ajută operatorii să gestioneze accesul în locaţii şi să comunice în mod direct cu vizitatorii, chiar şi de la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii de smartphone, a unui telefon IP sau a unui software VMS.

Dispozitivul a fost dezvoltat pentru mediul retail, educational sau medical. Dimensiunile fizice mici permit să fie instalat chiar şi în zonele în care spaţiul este limitat. 

“AXIS A8105-E este o cameră de supraveghere cu funcţie de interfon şi control acces. Astfel, poate fi folosită cu succes şi pentru supravegherea video, putând să detecteze şi înregistreze orice fel de incidente ce au loc în faţa intrării. AXIS A8105-E completează cu succes sistemele de supraveghere video, oferind în plus un control al accesului complet”, a declarat Ola Jönsson, Business Development Manager, Axis Communications.

Camera integrată foloseşte un senzor 1080p cu tehnologie WDR – Forensic Capture, ce facilitează realizarea de identificări rapide şi sigure chiar şi în situaţiile în care lumina soarelui este foarte puternică.

AXIS A8105-E suportă şi noul format Axis Digital Corridor, care ajustează aria de supraveghere astfel încât chiar şi persoanele foarte înalte să poată să fie identificate. Focusul este realizat din fabrică, iar alimentarea se realizează prin intermediul cablului de reţea, graţie tehnologiei PoE.

Staţia dispune şi de tehnologiile de anulare a zgomotelor de fundal. Integrarea cu alte sisteme de video management se realizează rapid şi simplu, prin intermediul standardelor deschise SIP şi ONVIF. AXIS A8105-E urmează să fie disponibil începând cu cel de-a treilea trimestru al anului curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.