Calendarul Pirelli are un nou site

pirelli-calendar-2002-peter-lindberghOnline incepand de astazi, www.pirellicalendar.com este o noua versiune a platformei digitale care, prin intermediul filmelor, fotografiilor si diverselor interviuri acordate in exclusivitate, ofera vizitatorilor posibilitatea de a descoperi peste 50 de ani de istorie a The CalTM si de a experimenta culisele noului Calendar urmand, pas cu pas, alaturi de autorul sau Peter Lindbergh, procesul de realizare a editiei 2017, ce va fi lansata la finalul lunii noiembrie.

Un prim interviu cu marele fotograf german, imagini de la locatiile noului Calendar si un videoclip ce surprinde atmosfera din spatele camerelor sunt doar cateva dintre materialele in exclusivitate disponibile incepand de astazi, iar numarul lor va creste pe parcursul saptamanilor viitoare. Mai exact, saptamana viitoare vor fi dezvaluite numele personalitatilor prezente in editia 2017 a The Cal, alaturi de primele instantanee din culise.

Noua sectiune Behind The Scenes: Making of The Cal va fi, in principal, cea care va insoti vizitatorii pe parcursul lunilor viitoare, alaturi de echipa Pirelli, permitandu-le sa descopere procesul artistic al unui fotograf de prestigiu.

Si nu doar atat. Sectiunea Icons dedicata dialogului cu cei mai de seama reprezentanti ai lumii artei, culturii, divertismentului, modei, sportului si muzicii ─ este imbogatita, incepand de astazi, cu un interviu in exclusivitate cu Andrea Bocelli, in completarea celor deja oferite de Roberto Bolle, Candice Huffine, Tommy Hilfiger, Marc Newson si Serena Williams.

Povestile, curiozitatile si initiativele apartinand Calendarului ce au legatura cu lumea artei, precum expozitiile sau prezentarile la nivel international, fac acum obiectul sectiunii Stories.

Cele 43 de editii ale Calendarului sunt prezentate in detaliu in seciunea Time Machine, unde imaginile si filmarile din culise sunt structurate pe decade, constituind o calatorie virtuala in evolutia esteticii si obiceiurilor, intregita prin comentariile care contextualizeaza perioadele din perspectiva istorica si politica.

Website-ul www.pirellicalendar.com insoteste proiectul www.pirelli.com care, de la lansarea sa, cu 9 luni in urma, a inregistrat peste 1 milion de vizitatori, interesati sa descopere povestile de zi cu zi ale companiei, de la produse la cultura, de la business la management sustenabil, de la Calendarul Pirelli la Motorsport.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.