Camere de supraveghere Axis pentru monitorizarea zonelor extinse

Axis lansează două camere de supraveghere dedicate monitorizării unor zone extinse. Noua serie de camere fixe de rețea AXIS Q17 dispune de tehnologii performante, precum zoom optic motorizat 10x, auto focus și WDR – Dynamic Capture.

Modelele sunt ideale pentru instalările de sisteme de supraveghere video care necesită acoperirea unor zone extinse cu un număr minim de camere şi capturarea de imagini detaliate care să conţină elemente ce pot conduce la identificări rapide.

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunţă lansarea a două noi camere de supraveghere, bazate pe platformele modelelor Axis Q1755 şi Axis Q1755-E. Printre tehnologiile integrate de noile modele, AXIS Q1775 și AXIS Q1775-E, se evidenţiază Wide Dynamic Range – Dynamic Capture, care asigură o supraveghere de calitate, clară şi precisă.

În plus, noile camere folosesc un senzor HDTV 1080p, cu sensitivitate sporită la lumină și pot funcţiona atât ziua, cât şi noaptea. Datorită acestor caracteristici, utilizatorii pot monitoriza chiar şi obiecte aflate în mișcare rapidă. Cu privire la funcționalităţile audio, cele două modele integrează un sistem two-way pe 48 kHz, specificaţie ideală pentru înregistrări audio de calitate.

“Datorită faptului că noul model folosește aceeași carcasă precum Axis Q1755, utilizatorii vor putea realiza un upgrade facil şi rapid al sistemului de securitate. Modelul Q1775 este compatibil cu o gamă largă de accesorii, precum carcase cu protecție la explozie și soluții pan/tilt”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management la Axis.

camera, video, supraveghere, axis 2

Camerele AXIS Q1775-E sunt modele dedicate supravegherii de exterior şi sunt proiectate pentru monitorizarea intrărilor şi ieșirilor din clădiri și pentru supravegherea perimetrală. Datorită tehnologiei Arctic Temperature Control, camera poate opera la temperaturi pornind de la -40°C, îndeplinind, în acelaşi timp, standardele IP66, IK10 și NEMA 4X-rated.

“Camerele de rețea sunt echipamente inteligente care integrează tehnologii şi funcţii avansate, precum Intelligent Video Analytic, funcție ce permite detecţia şi analizarea automată a evenimentelor. Astfel, cu cât operatorii sunt alertați mai devreme, cu atât au mai mult timp să acționeze. Deseori, incidentele pot fi localizate prin intermediul sunetelor. Acestea pot fi generate de strigăte, explozii sau focuri de arme. Funcționalităţile celor două camere permit detecţia şi analizarea detaliată a sunetelor, AXIS Q1775 și AXIS Q1775-E oferind performanţe audio de înaltă calitate”, a completat Erik Frännlid.

camera, video, supraveghere, axis 3

AXIS Q1775 și AXIS Q1775-E dispun de module de detecţie a mişcării, o alarmă activă pentru tentativele de sabotaj, un modul de detecţie şocuri și de funcționalitatea Gatekeeper (permite supravegherea unor zone de acces și aplicarea funcţiei de zoom pe obiectele detectate). Modelele pot livra stream-uri configurabile individual H.264 și Motion JPEG în performanțe de full frame rate. Camerele suportă, de asemenea, aplicații video inteligente, precum numărarea persoanelor și AXIS Camera Application Platform. 

Despre Axis Communications 

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

 Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.