Cătălin Olteanu, director comercial la ALD Automotive

Din 8 ianuarie, ALD Automotive l-a numit pe Cătălin Olteanu director comercial, după ce acesta ocupase în trecut poziția de director comercial adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale.

Cătălin Olteanu are 7 ani de activitate în cadrul grupului Société Générale, după mai mult de 4 ani petrecuți în departamentele de Marketing și Vânzări ale unor companii importante de pe piață: GE Money, Citibank și Raiffeisen Leasing, se arată în comunicatul transmis redacției.

„Am acceptat această provocare profesională cu entuziasm și cu certitudinea că voi putea să conduc departamentul de vânzări ALD Automotive către un nou nivel de performanță. Mă bazez pe o echipă  foarte bună de consultanți în vânzări și având în vedere serviciile excelente oferite de compania noastră, privesc cu optimism spre activitățile noastre viitoare și planurile noastre de extindere a portofoliului și îmbunătățire a proceselor de vânzare’’, a declarat Cătălin Olteanu.

Experiența în domeniu și abilitățile sale sunt esențiale pentru noile prerogative – dezvoltarea activităților de vânzare a serviciilor companiei, inițierea și implementarea proiectelor de colaborare în cadrul grupului, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului și al resurselor.

„Identificarea noilor oportunități în piață și dezvoltarea unor noi produse sunt alte activități care îi vor reveni noului Director Comercial ALD Automotive”, se mai arată în comunicatul companiei.

Grupul ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive (www.aldautomotive.com) este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.