Cătălin Oroviceanu, Avocat Senior Coordonator la D&B David şi Baias

D&B David şi Baias îşi consolidează echipa cu un nou Avocat Senior Coordonator în departamentul de drept corporatist şi concurenţă: Cătălin Oroviceanu (foto), specializat în Drept Societar și Pieţe de Capital, precum şi în fuziuni, achiziții și restructurare. El are o vastă experienţă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii complexe, fiind implicat atât în analizele de tip due diligence, cât şi în celelalte etape ale unei tranzacţii, asistând clienţii pe durata negocierilor, până la finalizarea cu succes a acesteia.

Cătălin a acordat asistenţă clienţilor atât pe partea de vânzare cât și pe partea de cumpărare, între cele mai recente tranzacții regăsindu-se: achiziționarea celei de-a doua companii de curierat din România de către un fond privat de capital, vânzarea de către un grup internațional de media a filialei sale din România, ori vânzarea de către o companie internaţională de petrol a operațiunilor sale de downstream de pe piaţa locală, se arată în comunicatul remis redacţiei de PwC România.

De asemenea, Cătălin a coordonat numeroase proiecte de restructurare (inclusiv fuziuni, divizări precum și procese de integrare post-achiziţie ), înființarea de noi companii, parteneriate de structurare și redactare contracte de management.

În calitate de asistent universitar, Cătălin a predat cursuri de Drept Societar şi Drept Comercial în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. El continuă să fie activ prin publicarea de articole pe ariile sensibile ale dreptului societar.

Cătălin Oroviceanu este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti şi deţine o Diplomă de Master în Drept de la University College din Londra. Este de asemenea Doctor în Drept, calificare obţinută la Universitatea Titu Maiorescu din București. Cătălin este membru al Baroului București din anul 2002.

Catalin Oroviceanu şi-a început activitatea în cadrul D&B David şi Baias, alături de care a lucrat în perioada 2001-2007. Ulterior a lucrat pentru o firmă locală bine cunoscută şi pentru biroul local al unei firme internaţionale de avocatură.

Despre D&B David şi Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatură corespondentă a PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocatură corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 75 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice clienţilor multinaţionali şi locali, în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi; fuziuni, achiziţii şi restructurări; proprietăţi imobiliare; relaţii de muncă; servicii financiare şi pieţe de capital; concurenţă şi ajutoare de stat; proprietate intelectuală; protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal; litigii fiscale şi comerciale. (M.B.)  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.