„Colecția de la Count’s Kustoms” se întoarce pe HISTORY®

Populara emisiune „Colecția de la Count’s Kustoms” se întoarce pe HISTORY® la finalul lunii mai. Pasionații de automobile se vor putea bucura de episoadele celui de-al patrulea sezon în fiecare zi de marți, la 22:00, începând cu 28 mai.

În acest nou sezon, Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari.

Danny și echipa de la Count’s Kustoms continuă să restaureze, să customizeze și să vândă mașini extraordinare, străduindu-se să țină magazinul lor din Las Vegas pe linia de plutire.

9-Horny-Mike

De la automobile vintage Thunderbirds la clasicele Corvette, mașini de jucărie sau motociclete cu ataș, Danny și echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule.

8 El Caminno- AFTER

Acest nou sezon va debuta cu un Plymouth Road Runner, care l-a fascinat dintotdeauna pe Danny, urmat de un Satellite Sebring, la care Contele are parte de piedici în finalizarea negocierilor.

 7 El Camino- BEFORE

De asemenea, în acest sezon, Danny va analiza o colecție incredibilă de mașini, care va conține chiar și un Ford Roadster din 1933 și un ’53 Henry J.

 6-Mike-Scott

Mai multe informații despre serialele HISTORY  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

4 Custom Bike-AFTER

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

5-Kevin

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

3 Custom Bike-BEFORE

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®.

1-Whole-Crew

A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.