Echipele de handbal ale CSM București, premiate de Oprescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a acordat astăzi diplome echipelor de handbal feminin și masculin ale Clubului Sportiv Municipal București (CSM) București, care au obţinut performanțe notabile în acest sezon sportiv.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit în premieră titlul naţional, marţi seară, după ce a învins deținătoarea titlului, HCM Baia Mare, cu scorul de 20-17 (11-6), în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare, în al doilea meci al finalei Ligii Naționale.

CSM București câștigase cu 23-22 primul meci al finalei, programată după regula cel mai bun din trei partide.

Echipa de handbal masculin a CSM Bucureşti este vicecampioană în Liga Naţională de Handbal sezonul 2014/15.

“Felicit campionii nostri! In premiera, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit titlul national. Felicitari, fetelor! Suntem foarte mandri de voi, imaginea Bucurestiului si a Romaniei este inca o data marcata pe harta evenimentelor sportive la categoria castigatori. Sunt fericit ca veti evolua direct în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2015-2016. Astfel, Bucurestiul va fi reprezentat cu cinste in competiţia celor mai bune cluburi de handbal feminin din Europa”, a declarat primarul general la ceremonia de premiere a sportivilor, ce a avut loc la sediul Primăriei Capitalei.

csm handbal oprescu

„Felicit, de asemenea, echipa de handbal masculin, care este vicecampioana. Bravo, baieti! Multumesc antrenorilor, conducerii tehnice CSM Bucuresti pentru grija pe care au avut-o, de a le oferi jucatorilor conditii rezonabile. Aceasta ceremonie reprezinta un gest de respect fata de eforturile pe care le-ati depus, sunt convins ca veti evolua la fel de bine si in continuare”, a adăugat Sorin Oprescu.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.