Federal-Mogul Motorparts extinde gama PAYEN® cu noi tehnologii avansate de etanșare a garniturilor

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), lansează noi tehnologii performante de etanșare, Coriuseal™ și Coriusim™, sub marca PAYEN®, care îmbunătățesc performanța și sunt prietenoase cu mediul înconjurător. 

Coriuseal (foto cap pagină) oferă o soluție de etanșare superioară prin intermediul unui elastomer de înaltă performanță care îmbunătățește rezistența la temperatură și abraziune și sporește productivitatea și durata de viață a etanșării.

De asemenea, noua tehnologie oferă consumatorilor o garnitură durabilă, extrem de performantă, pe care tehnicienii o pot înlătura și asambla cu ușurință. Coriuseal îmbunătățește protecția garniturii împotriva mișcării termice dintre chiulasă și blocul motor, prin intermediul învelișului său de politetrafluoretilenă (PTFE, Teflon).

Învelișul PTFE îmbunătățește și proprietățile antifricțiune ale Coriuseal, ajută la reducerea uzurii garniturii și creează un produs mai fiabil și cu o durată mai lungă de viață. Coriuseal este proiectat special pentru a furniza o etanșare ridicată, de la momentul pornirii motorului, aceasta realizându-se printr-un înveliș fin, de suprafață, al garniturii, care împiedică gazele ce trec de alezaje să pătrundă în sistemul de răcire.

Noua tehnologie Coriusim de la PAYEN ajută la minimizarea distorsiunii alezajelor, pentru a reduce consumul de ulei și pentru a optimiza performanța segmenţilor de piston. Specificațiile sale de proiectare, care nu includ solvenți organici, oferă produsului Coriusim posibilitatea de a înlocui tehnologia Astadur pentru componentele OE/OES.

PAYEN Coriusim

“Noile garnituri Coriusim și Coriuseal sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor actuale ale profesionistilor pieței aftermarket. Această nouă gamă de garnituri ecologice contribuie la obținerea unei etanșări perfecte și furnizează în același timp performanțe excelente de la montarea lor inițială”, spune Alexis Goslin, Business Director Federal-Mogul Motorparts EMEA. “Angajamentul PAYEN se bazează pe trei piloni: calitate, suport, gamă și disponibilitate; aceste trei aspecte sunt esențiale pentru clienții noștri, așa cum reiese din introducerea setului de garnituri Payen.”

PAYEN vine în sprijinul beneficiarilor de noi tehnologii din portofoliu cu o broșură cuprinzătoare în care sunt prezentate în detaliu tehnologiile Coriuseal și Coriusim, alături de sfaturi și suport tehnic pentru utilizare și suport on-line tehnic F-M Campus. Totodată, PAYEN a dezvoltat un set demonstrativ, care conține produse de etanșare și materiale de informare. 

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor de top pentru produse și servicii destinate pieței mondiale a producătorilor auto și companiilor de service din industria automobilelor, care sunt active pe piețele comerciale de vehicule ușoare, medii și grele, în domeniul marin, feroviar, aerospațial, de producere de electricitate și industriale. Produsele și serviciile companiei contribuie la economii mai mari de combustibil, reducerea de emisii poluante și contribuie la creșterea siguranței vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea Consiliului de administrație al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde și distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața globală auto din segmentul aftermarket, deservind în același timp echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU®*; bujiile, ștergătoarele și filtrele Champion®, produsele pentru motoare AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® și Payen®; piesele de direcție și suspensie MOOG® și produsele pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® și Abex®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează și produce componente originale pentru sisteme de propulsie și produse de protecție a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicații industriale și de transport.

Federal-Mogul a fost înființată la Detroit în anul 1899 și are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproape 50.000 de angajați în 34 de țări. Mai multe informații, la www.federalmogul.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.