GadgetWorld.ro dăruiește copiilor din centrele de plasament

sun-fridayCampania Sun Friday de reduceri semnificative la toată gama de gadgeturi, cadouri corporate, cadouri damă și bărbați se va derula în perioada 21 – 30 noiembrie.

Dacă anul trecut 3% din incasarile GadgetWorld mergeau catre victimele din Colectiv, anul acesta se vor îndrepta către copiii de la centrele Sf. Nicolae, Pinocchio si Sf. Stefan, precum si din casutele familiale Bradut, Alexandra si Buburuza.

Printre ei sunt si copii cu dizabilitati, sindrom Down sau autism, copii pentru care bucuria ia forma unei mangaieri sau a unei jucarii stralucitoare. GadgetWorld va sprijini proiectul demarat de asociatia Fluens, “Un viitor mai sigur”.

Totodata, prin Sun Friday, se deschide sezonul NOVEMBER SUNNY DAYS, prin le sunt oferite copiilor institutionalizati un strop de lumina, de speranta si de bucurie.

“Pentru noi, scopul nu este doar sa vindem, ci sa si ajutam. Incepand de anul trecut, am initiat miscarea Sun Friday prin care, in fiecare an, vom indrepta o parte din vanzarile de la GadgetWorld.ro pentru diferite cauze sociale. Am ales soarele pentru că este elementul primordial al vietii pe Pamant. Soarele inspira nu doar viata, cat si liniste, armonie, caldură. Soarele ne inspira să facem si multe lucruri bune. Haideti sa schimbam ceva in bine. Sa incepem cu pasi mici, dar siguri, si sa facem din Romania o tara mai buna pentru copii, deoarece “Copiii sunt educati de faptele unui adult, nu de vorbele lui”, asa cum spunea Carl Gustav Jung”, se arată în comunicatul primit la redacție.

GadgetWorld se alatură Asociatiei Fluens si campaniilor “Doneaza pentru copiii institutionalizati” si “Un viitor mai sigur”.

“Noi le putem deveni un sprijin, astfel incat lipsa parintilor sa nu mai fie o povara atat de mare. Fii alaturi de GadgetWorld, magazin online de gadgeturi si cadouri, de Sun Friday si haideti sa ii sustinem pe cei abandonati sa aiba un viitor mai sigur, iar visele lor sa se transforme in realitate! Iubirea schimba tot. Iubirea schimba mentalitati, iar Sun Friday va contribui pentru a oferi copiilor institutionalizati o bucurie de Craciun si poate un viitor mai bun. Alatura-te nouă si impreuna, vom aduce lumina in sufletele celor care au nevoie”, se adaugă în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.