MOL România: Primele 6 stații de carburant din rețeaua preluată în 2015 au standard vizual MOL

Grupul MOL a finalizat trecerea la marca MOL pentru primele 6 benzinării ale rețelei achiziționate în 2015, acestea fiind amplasate în București și în județul Constanța. Alte stații sunt aproape de finalizarea introducerii elementelor specifice mărcii MOL.

“Grupul MOL are un obiectiv ambițios: să fie prima alegere pentru clienții și partenerii săi. Astfel, benzinăriile din rețeaua preluată în România sunt deja aprovizionate cu carburanți de calitate produși în rafinăriile Grupului MOL, iar clienții pot folosi cardurile de fidelitate MultiBonus în rețeaua extinsă. MOL a extins oferta de servicii cu valoare adăugată crescută pentru partenerii deținători de carduri de carburant, care beneficiază acum de o acoperire geografică mai întinsă”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.

Grupul MOL a finalizat cu succes achiziția ENI Romania, inclusiv a rețelei de benzinării, pe 2 februarie 2015. Compania a fost redenumită MOL Ro Comerț și va fuziona cu MOL România la o dată ulterioară.

MOL_benzinarie, carburant, Bucuresti_Nicolae_Caramfil_1_m

Trecerea la marca MOL în rețeaua preluată este un proces complex, care presupune armonizarea unor sisteme diverse.

În aceste stații, cardurile MultiBonus pot fi utilizate pentru a acumula puncte de loialitate, puncte care pot fi cedate online pentru a comanda produse din catalogul MultiBonus.

În rețeaua extinsă, partenerii își pot folosi cardurile de carburant MOL Gold, MOL Silver și MOL Green precum și cardurile emise de terțe părți: Euroshell, DKV, UTA și E100.

MOL benzinarie, carburant,_Bucuresti_Nicolae_Caramfil_2_m

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume.

Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, cu operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări.

Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 12 țări, din care circa 200 în România. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.