Oferte Schneider Electric România la târgul „Angajatori de Top”

Schneider Electric România participă în perioada 27-28 martie la cel mai mare târg de carieră din România, „Angajatori de Top”, cu o ofertă de internship şi joburi pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti.

În cadrul evenimentului de la Sala Palatului, compania va susţine un workshop pentru tinerii care îşi doresc să facă parte din echipa Schneider Electric.

„Anul acesta, odată cu participarea la Angajatori de Top, reluăm programele de internship devenite deja o tradiţie în cadrul Schneider Electric, invitând tinerii talentaţi să ne cunoască, să intre în contact cu valorile noastre şi cu oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală pe care compania le oferă la nivel local şi internaţional. De asemenea, pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti, suntem în continuare în căutare de candidaţi care îmbină competenţele tehnice cu cele de limbi străine”, a declarat Miriana Matei (foto), HR Business Partner Schneider Electric România.

În 2015, Schneider Electric oferă 4 programe de internship plătit pentru studenţii în ultimul an și masteranzii la facultăți cu profil tehnic. Tinerii selectaţi vor avea oportunitatea de a învăţa şi interacţiona direct cu experţii din cadrul companiei. Durata fiecărui program este între 3 și 6 luni, însă poate fi extinsă în funcţie de nevoile companiei şi de performanţele tinerilor.

De asemenea, Schneider Electric recrutează vorbitori de limbi străine (germană, maghiară, greacă, franceză, portugheză, poloneză etc.) pentru centrul de suport clienţi din Bucureşti. Funcţionând ca un hub regional pentru Schneider Electric, acest centru oferă suport partenerilor companiei din 55 de ţări, în peste 22 de limbi străine.

În cadrul evenimentului ”Angajatori de top”, pe 28 martie, începând cu ora 10:30, compania va organiza workshop-ul „Make the most of your career with Schneider Electric”, prin care va promova oportunităţile de carieră oferite de companie.

Acesta va fi susţinut de Elena Grădinaru, Directorul Centrului de Suport Clienţi în cadrul Schneider Electric România. Tinerii interesaţi să descopere mai multe despre companie, despre aptitudinile de care au nevoie pentru a lucra într-un mediu multicultural şi despre cum pot face parte din familia Schneider Electric sunt invitaţi să se înscrie la acest workshop, fiind disponibile 40 de locuri.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei şi automatizare, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric (www.schneider-electric.com) oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei 170.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 25 miliarde de euro în 2014, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.