Parteneriat strategic Gazpromneft-Corporate Sales și DKV pentru vânzarea carburantului pe card

Gazpromneft-Corporate Sales și DKV Euro Service au semnat un acord de parteneriat strategic pentru vânzarea de combustibil prin intermediul cardurilor de carburant. Directorul General al Gazpromneft-Corporate Sales, Dmitry Guzeev și directorii executivi ai DKV Euro Service, Dr. Werner Grünewald și Dr. Alexander Hufnagl, au semnat documentul.

Companiile vor crea, de asemenea, soluții pentru drumurile, podurile și tunelurile cu taxă din Rusia. Gazpromneft-Corporate Sales va oferi consultanță pentru DKV Euro Service pentru a ajuta la dezvoltarea vânzărilor.

“Noi credem într-o cooperare fructuoasă cu Gazpromneft-Corporate Sales, partenerul nostru puternic și de încredere din Rusia, alături de care putem să obținem o creștere importantă, reciprocă, a afacerilor, și, de asemenea, să oferim clienților noștri o rețea de alimentare și mai mare”, a spus Dr. Werner Grünewald, Directorul Executiv al DKV Euro Service.

Dmitry Guzeev, CEO Gazpromneft-Corporate Sales, a adăugat: “Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu DKV Euro Service și în viitorul apropiat efortul nostru comun va avea ca scop dezvoltarea achiziției de combustibil, a taxelor de drum, a serviciilor de asistență și a altor servcii conexe ale cardurilor de combustibil”.

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logisticã şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 58.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 700 de angajaţi. În 2014, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 10-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.