Parteneriat WD – Milestone în domeniul supravegherii video

WD®, companie a Western Digital şi lider mondial în materie de stocare, anunţă semnarea unui parteneriat cu Milestone Systems, companie specializată în dezvoltarea de aplicații dedicate supravegherii video.

Software-ul Milestone Arcus™ Surveillance va fi disponibil iniţial pe dispozitivele NAS WD My Cloud® Business Series, urmând ca ulterior să fie realizate implementări şi pentru seria My Cloud Expert.

Milestone Arcus™ este o platformă software dedicată supravegherii video, concepută pentru a fi integrată în dispozitive hardware, precum NAS-urile WD My Cloud. Integrarea aplicațiilor în dispozitivele WD cu My Cloud OS 3 permite transformarea unităţilor NAS în adevărate sisteme de înregistrare de clipuri video. Prin simpla descărcare a aplicației Milestone prin intermediul My Cloud App Store, utilizatorii vor putea instala un număr maxim de 16 camere, fiind oferite cu titlu gratuit licenţe pentru primele două camere conectate la produsele My Cloud Business. Licenţe suplimentare pot fi achiziţionate atât prin WD Store, cât și prin partenerii autorizaţi WD.

“Tehnologiile de ultimă generaţie au extins aria de utilizare a sistemelor de supraveghere video. WD şi Milestone se concentrează pe dezvoltarea unei soluţii de supraveghere video simple, care să poate fi instalată rapid şi care să poată funcţiona optim pentru perioade lungi de timp, de câţiva ani. Supravegherea video este doar una dintre verticalele în care pot fi folosite cu succes modelele My Cloud, acestea putând fi utilizate şi ca soluţii de back-up sau ca centre de transmitere de date”, a declarat Sven Rathjen, Vice President Marketing pentru WD Content Solutions business.

“Suntem mândri de semnarea parteneriatului cu WD, care are drept scop punerea la dispoziție a unei soluţii de supraveghere video bazată pe sistemele NAS My Cloud. De acum, clienţii WD se pot bucura de o instalare facilă şi rapidă a unui soft de supraveghere video, de un proces automat de detecţie al camerelor şi de o interfaţă intuitivă. Platforma permite, de asemenea, accesarea stream-urilor de oriunde, oricând, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile”, a declarat Lars Nordenlund, Vice President al Incubation and Ventures în cadrul Milestone Systems.

Noul sistem de operare My Cloud OS 3 va fi disponibil pentru descărcare şi instalare începând cu luna septembrie a anului curent. 

Despre WD

WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen lung și lider în industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de înaltă performanță și discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piață se numără: echipamente și sisteme de stocare, produse de rețea, media playere și soluții software care ajută oamenii din toată lumea să salveze, stocheze, protejeze date și să le distribuie ușor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a înființat în 1970 și are sediul central în Irvine, California.

Mai multe informații, la www.wd.com.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Distribuite prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile.

Mai multe informații, la www.milestonesys.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.