Premierul s-a intalnit cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie din Iasi

Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu a avut, vineri, o intalnire de lucru cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie din Iasi. Seful Executivului a aratat ca va acorda “importanta cuvenita dialogului sustinut intre Guvern si mediul de afaceri” si i-a asigurat ca este constient de importanta predictibilitatii legislatiei fiscale pentru buna desfasurare a afacerilor.

Premierul a aratat ca asteapta, din partea mediului de afaceri, recunoasterea intereselor locale reale, propuneri creative, constructive si exercitarea presiunii asupra structurilor administrative pentru a implementa astfel de propuneri. De asemenea, Mihai-Razvan Ungureanu a mentionat ca o alternativa pentru promovarea marfurilor produse inRomaniao pot reprezenta pietele din afara Uniunii Europene.

Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Iasi i-au adus in atentie o serie de proiecte locale, dar si dificultatile cu care se confrunta mediul de afaceri din zona.

La intalnirea de la Iasi au mai participat ministrii Finantelor, Bogdan Dragoi, al Justitiei, Catalin Predoiu si al Transporturilor, Alexandru Nazare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.